Την Κυριακή τρέχουμε για καλό σκοπό στο Run Together Athens 2019 στο ΟΑΚΑ

Το RUN TOGETHER Athens επιστρέφει δυναμικά και θα διεξαχθεί για 6η χρονιά στην Αθήνα στον περιβάλλοντα χώρο του ΟΑΚΑ, την Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2019. Ένα ξεχωριστό fun run, που εντυπωσίασε τις προηγούμενες χρονιές και υπόσχεται και φέτος μια μοναδική running εμπειρία σε όλους τους συμμετέχοντες.

Στο RUN TOGETHER στόχος δεν είναι ο χρόνος τερματισμού και οι επιδόσεις αλλά οι συμμετέχοντες να τρέξουν ΜΑΖΙ, σε ζευγάρια, παροτρύνοντας τον κολλητό τους, το ταίρι τους, τον γονιό ή το παιδί τους, και να διασκεδάσουν τρέχοντας.

Ανεξάρτητα από το δρομικό επίπεδο ή την φυσική κατάσταση, ο καθένας μπορεί να απολαύσει το τρέξιμο μαζί με τα αγαπημένα του πρόσωπα, σ’ έναν αγώνα δρόμου «φτιαγμένο» για την παρέα.

Η εκκίνηση του RUN TOGETHER ATHENS θα δοθεί στον προαύλιο χώρο του ΟΑΚΑ (είσοδος από Λεωφ. Κύμης), την Κυριακή 13 Οκτωβρίου το πρωί, με τρεις διαδρομές ενηλίκων, 3, 6 και 9 χλμ.

Στο RUN TOGETHER ATHENS τρέχουμε για καλό σκοπό και στηρίζουμε τις ανάγκες και το έργο της αστικής μη κερδοσκοπικής οργάνωσης “Μέριμνα”! (https://merimna.org.gr/)

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε τη σελίδα του RUN TOGETHER

Share