Τελικά είναι ή δεν είναι υποψήφια για τον Δήμο Αμαρουσίου η Μαρίνα Πατούλη;

Πονοκέφαλο φαίνεται πως προκάλεσε η απόφαση της Μαρίνας Πατούλη να θέσει υποψηφιότητα για τον Δήμο Αμαρουσίου. Χτες κυκλοφόρησε μία ανακοίνωση σύμφωνα με την οποία η κ. Πατούλη δήλωνε πως θα διεκδικήσει τη Δημαρχία στις εκλογές του 2019.

Η απόφαση αυτή, σύμφωνα με πληροφορίες, ενόχλησε τη Νέα Δημοκρατια η οποία εξ’ αρχής έχει δείξει τη στήριξή της στον κ. Αμπατζόγλου. Σημειωτέον πως την υποψηφιότητα Αμπατζόγλου στηρίζει και ο σύζυγος της κ. Πατούλη και υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης.

Οι πληροφορίες τις τελευταίες ώρες λένε πως τελικά, μετά τον θόρυβο που δημιουργήθηκε, η Μαρίνα Πατούλη θα αποσύρει την υποψηφιότητά της. Το μόνο που μένει είναι να ανακοινώσει επισήμως τι πρόκειται να κάνει… θα είναι ή δεν θα είναι υποψήφια;
Πάντώς πρίν από δύο ώρες ο Γιώργος Πατούλης με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook εξέφρασε τη στήριξή του στον υποψήφιο Δήμαρχο Θεόδωρο Αμπατζόγλου.
Αναλυτικά η ανάρτηση του κ.Πατούλη:
Τα τελευταία δώδεκα χρόνια έγινε στο Μαρούσι ένα σημαντικό έργο, το οποίο πρέπει να συνεχιστεί και στο μέλλον.
Η υποψηφιότητα του Θεόδωρου Αμπατζόγλου είναι μια επιλογή που μπορεί να εγγυηθεί και την εκλογική νίκη στις εκλογές του προσεχούς Μαΐου, αλλά και τη συνέχεια της προσπάθειας που ξεκίνησα στο Μαρούσι το 2007. 
Για το λόγο αυτό από την πρώτη στιγμή δήλωσα με ξεκάθαρο και κατηγορηματικό τρόπο ότι στηρίζω με όλες μου τις δυνάμεις, χωρίς αστερίσκους και υποσημειώσεις, την υποψηφιότητα του για το Δήμο Αμαρουσίου. 
Μαζί θα δώσουμε τη μάχη για τη νίκη στο Μαρούσι και στην Περιφέρεια Αττικής.
Share