Ταξίδια με Τύχη και Μαγεία στο Pow Wow

Είναι τα Χριστούγεννα ίδια πάντα και παντού; Τι θα γινόταν αν ο Άγιος Βασίλης ερχόταν στο σπίτι μας καβάλα σε μία μαγική σκούπα; Και τι θα γινόταν αν αρχίζαμε όλοι να κάνουμε φάρσες τα Χριστούγεννα; Και αν αντί για βασιλόπιτα τρώγαμε πίκλες και σταφύλια; Κι αν οι καλικάντζαροι άρχιζαν να ντύνονται στα ροζ;

Ελάτε να ταξιδέψουμε σε ολόκληρο τον κόσμο με τη δύναμη της φαντασίας μας και να γνωρίσουμε με ποιόν τρόπο γιορτάζουν οι άνθρωποι τον ερχομό των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς σε ολόκληρη τη Γη! Σε αυτό το βιωματικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα ο σάκος του Άγιου Βασίλη γεμίζει με περίεργα δώρα και το καθένα από αυτά μας «συστήνει» ένα εξίσου περίεργο έθιμο του κόσμου, μέσα από δραστηριότητες αφήγησης, εικαστικών, θεάτρου, και μουσικής. Στο τέλος, το κάθε παιδί δημιουργεί το δικό του γούρι, που θα του χαρίζει… τύχη και μαγεία και θα του θυμίζει πως υπάρχουν πολλοί τρόποι για να γιορτάσει κανείς τα Χριστούγεννα!
Για παιδιά από 4 ετών
Είσοδος: 15 ευρώ το παιδί μαζί με έναν συνοδό (+10 ευρώ το αδερφάκι).
Προ κρατήσεις θέσεων στο 2106121999 ή στο inbox.
Σύμφωνα με τα έκτακτα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας από τον κίνδυνο περαιτέρω διασποράς του κορονοϊού COVID-19 για να επισκεφθείτε τον χώρο μας θα πρέπει να έχετε ένα από τα παρακάτω δικαιολογητικά στην είσοδο: Πιστοποιητικό εμβολιασμού ή Πιστοποιητικό Νόσησης.
Oι ανήλικοι από τεσσάρων (4) έως δεκαεπτά (17) ετών δύναται να προσκομίζουν, δήλωση αρνητικού αυτό διαγνωστικού ελέγχου (self test) που έχει πραγματοποιηθεί εντός 24ώρου.
Η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική.


POW WOW 

Χώρος Τέχνης και Πολιτισμού

Γράμμου 30, Μαρούσι 15124
2106121999 | powwow.gr
Share