Σχολή Γονέων με παιδιά στην εφηβεία στο Μαρούσι

Αν και εσείς είστε ένας γονιός που δυσκολεύεται να διαχειριστεί τη δύσκολη περίοδο της εφηβείας του παιδιού του ή ένας γονιός που θέλει να προετοιμαστεί για τις αλλαγές που θα συμβούν στη σχέση του με το παιδί του στο μέλλον, τότε αυτή η εκδήλωση με τη σχολή γονέων μπορεί να σας φανεί πολύ χρήσιμη.

Οι συναντήσεις του Κύκλου Σχολής Γονέων διοργανώνονται από την Compass Services που αποτελείται από έμπειρους ψυχολόγους και life coachers, οι οποίοι μπορούν να σας βοηθήσουν να προσεγγίσετε εποικοδομητικά τα παιδιά σας, να μάθετε να καταλαβαίνετε αποτελεσματικά τα συναισθήματά τους και να περνάτε παραγωγικό χρόνο μαζί τους.

Οι κύκλοι των σεμιναρίων περιλαμβάνουν διάφορες ομιλίες σε ποικίλα θέματα, τα οποία ανανεώνονται συνεχώς. Στις 25 Απριλίου η συζήτηση που θα πραγματοποιηθεί θα αφορά τα επαγγέλματα του μέλλοντος, ενώ στις 9 Μαΐου ο προβληματισμός αυτός θα διευρυνθεί, ώστε να συμπεριλάβει και το ρόλο των γονέων στη διαμόρφωση της επαγγελματικής ταυτότητας του παιδιού. Στις 23 Μαΐου ο κύκλος θα ολοκληρωθεί με συζήτηση για το ολιστικό μυαλό και την πολλαπλή νοημοσύνη, ώστε οι γονείς να ενημερωθούν για το πώς μπορούν να εντοπίσουν τις κλίσεις των παιδιών τους και να τα βοηθήσουν να τις αναπτύξουν, για να πετύχουν σε όποια επιλογή και αν κάνουν.

Πληροφορίες

Compass Services HQ

Αιγιαλείας 54, Μαρούσι

211 2211817

http://www.compass-services.gr/event/sxoli_goneon_efivon-2