Συνάντηση του δημάρχου Αμαρουσίου με το Σύλλογο Ψαλιδίου για την εξέλιξη των έργων στην περιοχή

Ο δήμαρχος Αμαρουσίου, Γιώργος Πατούλης, συναντήθηκε με το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Ψαλιδίου στο δημαρχείο, συζητώντας σχετικά με την εξέλιξη των έργων στην περιοχή του Ψαλιδίου.

Ο κ. Πατούλης αναφέρθηκε αναλυτικά στις προτεραιότητες της δημοτικής Αρχής, όπως τη διευθέτηση του ρέματος Κυρίλλου, την ηλεκτροφώτιση της οδού Χαλκιδικής, τη διάνοιξη της οδού Λακωνίας και την κυκλοφοριακή μελέτη της περιοχής.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Δήμου Αμαρουσίου, η συνάντηση επιβεβαίωσε την άριστη συνεργασία ανάμεσα στις δύο πλευρές, ενώ παράλληλα ο κ. Πατούλης ευχαρίστησε τον πρόεδρο, Δημήτρη Θεοχάρη, και το Διοικητικό Συμβούλιο του Εξωραϊστικού και Εκπολιτιστικού Συλλόγου «Ζωοδόχου Πηγής» για την άριστη συνεργασία που έχουν για την επίλυση των προβλημάτων της περιοχής.

Ο δήμαρχος Αμαρουσίου επισήμανε ότι «τα έργα αυτά θα αναβαθμίσουν περαιτέρω την περιοχή του Ψαλιδίου, υλοποιώντας τις δεσμεύσεις της δημοτικής Αρχής για έναν Δήμο ισχυρό που αναδεικνύει την κάθε γειτονιά της πόλης μας».

Στη συνάντηση παραβρέθηκαν επίσης οι αντιδήμαρχοι Βασίλης Κόκκαλης, Σπύρος Σταθούλης, Κωνσταντίνος Ρώτας, Ρένα Χαλιώτη και ο γενικός γραμματέας του Δήμου, Γιώργος Διδασκάλου.

Share