Στο Πρετσελάδικο στο Μαρούσι θα βρεις νόστιμα φρεσκοψημένα πρέτσελ

Στο Πρετσελάδικο η παρασκευή του γνωστού γερμανικού αρτοσκευάσματος έχει πάει σε άλλο επίπεδο. Πρόκειται για ένα κατάστημα που φτιάχνει αποκλειστικά και μόνο πρέτσελ με πρωτότυπα toppings. Η ιδέα για τη δημιουργία του συγκεκριμένου καταστήματος ανήκει στον Σαμήρ και την Αλεσσάντρα η οποία έχει καταγωγή από τη Γερμανία.

«Αρχικά είχαμε ένα Γερμανικό Παντοπωλείο και μετά αποφασίσαμε να ασχοληθούμε μόνο με τα πρέτσελ και να τα εξελίξουμε» δήλωσε ο Σαμήρ στο maroussi-news.gr και πρόσθεσε  «Παντρέψαμε πολλές εκδοχές Πρέτσελ και κυρίως της Αμερικής και της Αυστραλίας όπου το ζυμάρι είναι πιο μαλακό και αφράτο, με την Γερμανική συνταγή, σε zero food waste εκτέλεση, που με λίγα λόγια σημαίνει ότι δεν προψήνεται ποτέ, αλλά ψήνεται μπροστά στο πελάτη εκείνη την ώρα».

created by Polish

Η παρασκευή των πρέτσελ είναι απλή. Η ζύμη τους αποτελείται από μαγιά, αλεύρι, νερό, είναι νηστίσιμη και vegan. Πρώτα πλάθεται το πρέτσελ και μετά σχηματοποιείται. Στη συνέχεια ρωτούν το πελάτη τι θα ήθελε να προσθέσει. Αλμυρό ή γλυκό πρέτσελ; Το αλμυρό πρέτσελ μπορεί να περιέχει, για παράδειγμα, τσένταρ, μπέικον ενώ το γλυκό πραλίνα μπουένο, λευκή σοκολάτα και πολλά άλλα που υπάρχουν στο πλούσιο μενού του. Μεγάλη ζήτηση έχουν και τα πρέτσελ μπουκίτσες!

Εκτός από τα πρέτσελ υπάρχουν και διάφορα ροφήματα με το Bubble Tea να ξεχωρίζει για την πρωτοτυπία του. Πρόκειται για ένα ρόφημα με φούσκες που όταν σκάνε στο στόμα απελευθερώνουν μια γεύση.

Το Πρετσελάδικο μπορεί να μετρά μόλις 9 μήνες λειτουργίας ο κόσμος ωστόσο το έχει αγαπήσει «Μας έχουν μάθει και αυτό μας χαροποιεί ιδιαίτερα. Πλέον δεν έρχονται μόνο από το Μαρούσι αλλά και από τις γύρω περιοχές» δήλωσε ο Σαμήρ.

Το Πρετσελάδικο βρίσκεται στο Μαρούσι, στην οδό Βασιλίσσης Σοφίας 69, και θα το αναγνωρίσετε από το χαρακτηριστικό ροζ ντεκόρ του!

Πρετσελάδικο

Βασιλίσσης Σοφίας 69, Μαρούσι

Τηλέφωνο: 211-40.80.021

Ωράριο: από το πρωί στις 8 μέχρι το βράδυ

Facebook: Πρετσελάδικο – Pretzeladiko

Instagram: pretzeladiko

TikTok: pretzeladiko

Share