Στην Παναγίτσα Αμαρουσίου και στην Πλατεία Αγίας Λαύρας για τα Θεοφάνεια Πατούλης, Αμπατζόγλου, Καραμέρος, Νικολαράκος

Με λαμπρότητα και ευλάβεια έγινε ο εορτασμός των Θεοφανείων στο Μαρούσι, σήμερα Κυριακή 6 Ιανουαρίου. Στον Ι.Ν. της Κοιμήσεως της Θεοτόκου Αμαρουσίου και την Πλατεία Αγίας Λαύρας παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, η Μαρίνα Πατούλη αλλά και οι υποψήφιοι Δήμαρχοι Γιάννης Νικολαράκος, Γιώργος Καραμέρος και Θεόδωρος Αμπατζόγλου.

Μετά το πέρας της λειτουργίας όλος ο κόσμος με τη συνοδεία της φιλαρμονικής περπάτησε έως την Πλατεία Αγίας Λαύρας για τον Αγιασμό των υδάτων.

Τόσο ο Δήμαρχος όσο και οι υποψήφιοι Δήμαρχοι συνομίλησαν με τον κόσμο και ευχήθηκαν Χρόνια Πολλά.

“Από την Παναγίτσα Αμαρουσίου και την Πλατεία Αγίας Λαύρας στέλνουμε το μήνυμα αισιοδοξίας για το 2019 και εύχομαστε Φώτιση, σωφροσύνη και αλλαγές για να πάμε την Ελλάδα μπροστά και να κάνουμε μια Νέα Αρχή για την Αττική μας!” ήταν το μήνυμα του κ.Πατούλη.

“Εύχομαι υγεία, φώτιση,πρόοδο για τον καθένα ξεχωριστά για κάθε οικογένεια για το Μαρούσι και την χώρα μας. Σήμερα με τον αγιασμό των υδάτων μπήκαμε σε μια διαφορετική περίοδο με τον κύκλο του σκότους να κλείνει. Αφήνουμε πίσω μας όλα τα δυσάρεστα και εργαζόμαστε σκληρά και με φώτιση για ένα καλύτερο μέλλον για όλους. Χρόνια πολλά.¨ δήλωσε ο κ. Καραμέρος μετά την ολοκλήρωση της Λειτουργίας έξω από την Παναγίτσα.

Ο Γιάννης Νικολαράκος ήταν και ο υποψήφιος Δήμαρχος που απελευθέρωσε το περιστέρι που συμβολίζει το «Άγιο Πνεύμα».”Kοιτώντας σε ατέρμονα , πετάς με πάθος, για να γράψεις το όνειρο στη δημιουργία. Ξεκίνημα με φως !!!Το πάθος για το όραμά μου !!!” ήταν το μήνυμα που ανήρτησε μετά από λίγο στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook.

«Η εορτή των Θεοφανείων στέλνει το πανανθρώπινο μήνυμα της αλήθειας, της αγάπης και του Φωτός. Με αυτό πορευόμαστε και ενώνουμε τις δυνάμεις μας, για το καλό της κοινωνίας και του τόπου μας. Εργαζόμαστε με σοβαρότητα και υπευθυνότητα για τη «Νέα Εποχή» που έχει ανάγκη η πατρίδα μας. Καλή Φώτιση και χρόνια πολλά σε όλους!» το μήνυμα για την ημέρα των Φώτων του κ. Αμπατζόγλου. 

Ο αντιδήμαρχος Κώστας Αντωνόπουλος και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με το συνδυασμό του Θεόδωρου Αμπατζόγλου ήταν αυτός ο οποίος βούτηξε και έπιασε τον Σταυρό.

Share