Σινεμά: Οι νέες ταινίες της εβδομάδας (5/3 – 11/3)

Η επιστροφή του Γιάννη Οικονομίδη στη μεγάλη οθόνη είναι αυτή που ξεχωρίζει στις νέες ταινίες που θα έχουμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε στς κινηματογραφικές αίθουσες αυτή την εβδομάδα.

Δείτε μια μια ματιά τις νέες ταινίες που ξεχωρίζουν:

Η Μπαλάντα της Τρύπιας Καρδιάς

Κωμωδία 2020 | Έγχρ. | Διάρκεια: 140′
Eλληνική ταινία, σκηνοθεσία Γιάννης Οικονομίδης με τους: Βίκυ Παπαδοπούλου, Γιάννη Τσορτέκη, Στάθη Σταμουλακάτο, Βασίλη Μπισμπίκη

Η Όλγα, σύζυγος ενός εργοστασιάρχη στη Λαμία, αποφασίζει να τον εγκαταλείψει για χάρη ενός πρώην λαϊκού τραγουδιστή και νυν ιδιοκτήτη νυχτερινού κέντρου, παίρνοντας μαζί της κι ένα εκατομμύριο ευρώ. Η εκδίκηση του άντρα της θα αναστατώσει τον τοπικό υπόκοσμο με απρόοπτα αποτελέσματα.

Δραματική 2019 | Έγχρ. | Διάρκεια: 126′
Aμερικανική ταινία, σκηνοθεσία Τοντ Χέινς με τους: Μαρκ Ράφαλο, Αν Χαθαγουέι, Τιμ Ρόμπινς, Μπιλ Πούλμαν

Ένας δικηγόρος μεγάλων επιχειρήσεων σοκάρεται από όσα ανακαλύπτει στις φάρμες της Δυτικής Βιρτζίνια και αποφασίζει να μηνύσει την DuPont, τη μεγαλύτερη αμερικανική εταιρεία χημικών, για συστηματική μόλυνση της περιοχής.

Δραματική 2020 | Έγχρ. | Διάρκεια: 108′
Aμερικανική ταινία, σκηνοθεσία Γκάβιν Ο’Κόνορ με τους: Μπεν Άφλεκ, Τζανίνα Γκάβανκαρ, Χέιζ ΜακΆρθουρ

Πρώην κορυφαίος κολεγιακός μπασκετμπολίστας, ο Τζακ είναι τώρα ένας μοναχικός αλκοολικός στον οποίο προσφέρεται μια δεύτερη ευκαιρία. Να προπονήσει την πρώην ομάδα του, μία από τις τελευταίες του πρωταθλήματος. Προσπαθώντας να εμφυσήσει τη νοοτροπία του νικητή στους παίκτες του, πρέπει ταυτόχρονα να αντιμετωπίσει και τους δικούς του δαίμονες.

Share