Ρεσιτάλ κιθάρας από τον Adnan Ahmedic στο Ιδιόμελο στις 3/2/18

Ο Adnan Ahmedic, εκ του Σαράγεβο καταγόμενος κιθαρίστας,  καταφθάνει στον Χώρο Τέχνης Ιδιόμελο στο Μαρούσι στις 3 Φεβρουαρίου του 2018, για να μοιραστεί μαζί μας την κιθαριστική τέχνη του και να στήσει μια γέφυρα πολιτισμού με υλικό την αγάπη για τη μουσική και την κιθάρα.

Ο σπουδαίος μουσικός, με το «MEDITERRANEAN FUSION FIESTA», φέρνει με τις αποσκευές του συνθέσεις σπουδαίων μουσικών και ηχοχρώματα της Μεσογείου.Mεταξύ άλλων, ο Μίκης Θεοδωράκης θα συναντηθεί με τον Tarrega, ο Manolo Escobar με τον Ennio Moricone, ο J K Merz με τον Antonio Lauro… Μια μουσική προσφορά σε μια αξιοπρόσεκτη διαπολιτισμική συνάντηση!

Ο κλασικός κιθαρίστας Adnan Ahmedic διαθέτει ένα ιδιαίτερο ερμηνευτικό ιδίωμα. Η κιθαριστική του τέχνη είναι ένας σπάνιος συνδυασμός δεξιοτεχνίας, εκρηκτικής εκφραστικότητας και λεπταίσθητων ηχοχρωμάτων. Είχε την τύχη να ξεκινήσει κιθάρα με τον σπουδαίο Ivan Kalcina. Πήρε το δίπλωμά του στο Ωδείο Prayner της Βιέννης. Δίνει ρεσιτάλ σε όλη την Ευρώπη κι συμμετέχει σαν σολίστας σε ποικίλα σχήματα μουσικής δωματίου και συμφωνικές ορχήστρες. Έχει στο ενεργητικό του αρκετές δισκογραφικές δουλειές. Τελευταία αλμπουμ του: Fiesta, Solo & Chamber και Mediterranean Fusion

Πληροφορίες

Χώρος Τέχνης Ιδιόμελο:  Ελευθερίου Βενιζέλου 17 και Βαδιλέως Κωνσταντίνου, Μαρούσι (κοντά στον ΗΣΑΠ)

Έναρξη: 21.00

Είσοδος: 10 ευρώ (με ένα ποτήρι κρασί)

Πληροφορίες – κρατήσεις: 210 6817042

Share