Προτάσεις για αποκριάτικες εξόδους στο Μαρούσι

Εσείς ακόμα να μασκαρευτείτε; Έρχεται το τελευταίο Σαββατοκύριακο των Αποκριών, επομένως επιβάλλεται να μεταμφιεστούμε και να βγούμε να διασκεδάσουμε. Ας δούμε τι αποκριάτικες επιλογές για έξοδο μας προσφέρει το Μαρούσι!

Party maske στην Τροχαλία

Ο πολυχώρος Τροχαλία στο Μαρούσι, διοργανώνει την Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου, το καθιερωμένο πλέον party maske, υποσχόμενο πολύ κέφι, χορό και φαντασία! Όπως δηλώνουν χαρακτηριστικά οι διοργανωτές, «Όσοι ήταν πέρσι θυμούνται και ξέρουν..Όσοι έρθουν φέτος θα καταλάβουν..»

Τροχαλία
Θησέως 42, Μαρούσι
Τηλ: 213 0272617

Carnival party | dj set στον Πυρήνα Τέχνης BABEL

Ο Πυρήνας Τέχνης BABEL, διοργανώνει το πιο “τρελούτσικο” Αποκριάτικο πάρτυ της πόλης την Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου. Ξέφρενοι ρυθμοί,μοναδικά κοστούμια και μεταμφιέσεις, υπό τους ήχους ενός απολαυστικού #djset!

BABEL Πυρήνας Τέχνης
Βασ. Σοφίας 87, Mαρούσι
έναρξη: 22.00 / ελεύθερη είσοδος
τηλ: 2155.25.29.82

Πάρτυ Μασκέ στο Σπίρτο την Κυριακή 18.2

Τα αποκριάτικα πάρτυ του Σπίρτου έχουν αφήσει ιστορία! Κάθε χρόνο περιμένουμε πως και πως αυτή τη μέρα να διασκεδάσουμε ,να μεταμφιεστούμε και να χορέψουμε μέχρι το πρωί! Το θέμα της αμφίεσης έχει γίνει πια πολύ δύσκολο γιατί εσείς έχετε ανεβάσει τον πήχη πολύ ψηλά με την φαντασία σας και τα handmade κοστούμια σας! Για να δούμε ποιος θα είναι ο καλύτερος φέτος!! Στη μουσική πάντα ο αγαπημένος σε όλους dj PLAYMOJIM !

Το σπίρτο
Βασ. Σοφίας 81, Μαρούσι
Τηλ: 211 4060424

Karamuza – Ότι να ´ναι Vol 6

Η Karamuza για 6η χρονιά σαλπίζει αποκριάτικα την Κυριακή 18/2  και σας περιμένει όλους για το καθιερωμένο πάρτυ γεμάτο χορό, κέφι και μασκαρέματα! Με τους Carnival Dj’s Hammond Classics, Makis Roussos  και Markos Delatolas να δίνουν τον αποκριάτικο μουσικό παλμό!

Karamuza
Περικλέους 42 Μαρούσι
213 0254835

 

Share