Πέθανε η τραγουδίστρια Ζωή Κουρούκλη. Απόψε η μεγάλη συναυλία προς τιμήν της στο Μαρούσι

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 81 ετών η τραγουδίστρια Ζωή Κουρούκλη, μετά από μάχη με τον καρκίνο. Η σπουδαία καλλιτέχνης απεβίωσε μία μόλις ημέρα πριν τη μεγάλη συναυλία προς τιμήν της στο Μαρούσι.

Κατόπιν συνεννόησης με την οικογένεια της θανούσας, η Διοίκηση του Δήμου σεβόμενη την επιθυμία της να πραγματοποιηθεί η συναυλία προς τιμή της όπως είχε αρχικά προγραμματιστεί, το Μαρούσι θα την αποχαιρετήσει μέσα από τα τραγούδια της σε μία συναυλία αφιέρωμα στη μνήμη της.

Η Διοίκηση του Δήμου Αμαρουσίου, στην είδηση της απώλειάς της ερμηνεύτριας, εκφράζει τα ειλικρινή συλλυπητήρια της στην οικογένεια και στους οικείους της.

Καλλιτέχνης με σημαντική πορεία στον χώρο του τραγουδιού, ειδικά την δεκαετία του ’60, ξεκίνησε από το θέατρο και σε ηλικία μόλις 11 ετών την «ανακάλυψε» ο Μίμης Πλέσσας, με τον οποίο ηχογράφησε και το πρώτο της τραγούδι.

Μια συναυλία αγάπης και εκτίμησης για την προσωπικότητα και την πορεία της Ζωής Κουρούκλη έχει σχεδιαστεί υπό την αιγίδα του Δήμου Αμαρουσίου για σήμερα 2 Μαΐου 2018 στο κλειστό Γυμναστήριο «Σπύρος Λούης».

Δεκάδες συνάδελφοί της καλλιτέχνες , γνωστοί ερμηνευτές δήλωσαν την παρουσία τους και την θέλησή τους να τραγουδήσουν για την Ζωή και να θυμίσουν τις πιο δυνατές στιγμές της καριέρας της.

Δυστυχώς η ίδια απεβίωσε σε ηλικία 81 ετών μετά από μάχη με τον καρκίνο, μία ημέρα πριν από την συναυλία προς τιμήν της. Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί κανονικά όπως ενημέρωσε ο Δήμος σήμερα Τετάρτη 2 Μαΐου 2018 και ώρα 8 μ.μ. στο Κλειστό Γυμναστήριο «Σπύρος Λούης» (Βασ. Όλγας 12) Σταθμός ΗΣΑΠ Μαρούσι.

Για περισσότερες πήροφορίες καλέστε στο 213-2038200.

Share