Ονειροχώρα: δημιουργίες γάμου και βάπτισης με φαντασία στο Μαρούσι

Η Ονειροχώρα είναι αυτό ακριβώς που λέει το όνομά της. Ένα ονειρικό μέρος που μετατρέπει το γάμο και τη βάφτιση σε μια ξεχωριστή δημιουργία γεμάτη χρώματα και καλαίσθητες πινελιές. Σε μια εποχή που η πρωτοτυπία μοιάζει δύσκολο να επιτευχθεί, η Ονειροχώρα το καταφέρνει χάρη στον ενθουσιασμό για αυτές τις ευτυχισμένες μέρες, στις οποίες χαρίζει ομορφιά και λάμψη.

Προσκλητήρια, μπομπονιέρες, βιβλία και κουτιά ευχών, πουγκάκια, υφασμάτινες και ξύλινες δημιουργίες, μαρτυρικά και πακέτα βάπτισης, σαπουνάκια και στέφανα γάμου δημιουργούνται από την Ονειροχώρα σε μια πολύ μεγάλη ποικιλία ιδεών, υλικών και χρωμάτων.

Εμείς ξεχωρίσαμε τα πακέτα βάπτισης, που προσαρμόζονται στο στυλ και ύφος της κάθε βάπτισης, όπου η νονά διαλέγοντάς τα σίγουρα θα αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις σε γονείς και καλεσμένους, όπως επίσης και τη μεγάλη ποικιλία σε καλαίσθητες και πρωτότυπες μπομπονιέρες.

Μια βόλτα στην Ονειροχώρα αρκεί, για να σας γεμίσει όμορφες εικόνες για τον επικείμενο γάμο σας ή τη βάφτιση του παιδιού σας!

Πληροφορίες

Ονειροχώρα

Ερμού 26 (2ος όροφος), Μαρούσι

211 4084180

http://oneiroxwra.com

 

Share