Οι εκδηλώσεις του Φεστιβάλ Αμαρουσίου για την εβδομάδα 9-15 Ιουλίου

Συνεχίζεται με μεγάλη επιτυχία το Φεστιβάλ Αμαρουσίου για το καλοκαίρι 2018 και αυτή η εβδομάδα μας επιφυλάσσει τρεις ξεχωριστές εκδηλώσεις και συναυλίες με μεγάλα ονόματα που θα γεμίσουν με τον καλύτερο τρόπο τις καλοκαιρινές μας βραδιές στο Αίθριο Θέατρο Αμαρουσίου!

Γιάννης Πλούταρχος

Την Τετάρτη, 11 Ιουλίου, το «παρών» στο Αίθριο Θέατρο Αμαρουσίου θα δώσει ο μεγάλος λαϊκός τραγουδιστής Γιάννης Πλούταρχος. Με παλιές αλλά και καινούριες του επιτυχίες θα απογειώσει το φανατικό κοινό του σε μια συναυλία, το εισιτήριο της οποίας κοστίζει μόνο 10€!

Αφιέρωμα στο συνθέτη Θεόδωρο Πολυκανδριώτη

Την Πέμπτη, 12 Ιουλίου, ο Σπύρος Πολυκανδριώτης θα τιμήσει το μεγάλο δάσκαλο και τραγουδοποιό Θεόδωρο Πολυκανδριώτη σε μια συναυλία- αφιέρωμα στα 14 χρόνια απουσίας του. Το ρεμπέτικο και σμυρναίικο τραγούδι και η παραδοσιακή μουσική θα αναβιώσουν νοσταλγικές μνήμες στους θεατές. Η είσοδος είναι ελεύθερη!

Αφιέρωμα στο Στέλιο Καζαντζίδη και το Βασίλη Τσιτσάνη

Την Παρασκευή, 13 Ιουλίου, θα δοθεί μια συναυλία- αφιέρωμα στους δύο μεγάλους λαϊκούς καλλιτέχνες της Ελλάδας, το Βασίλη Τσιτσάνη και το Στέλιο Καζαντζίδη. Καταξιωμένοι τραγουδιστές θα ερμηνεύσουν με το δικό τους ξεχωριστό τρόπο και τη μελωδική φωνή τους την αγάπη και τον έρωτα που εξυμνήθηκαν από αυτούς τους καλλιτέχνες με πάθος και αξεπέραστη έμπνευση. Η μουσική παράσταση θα διαρκέσει 2 ώρες και η είσοδος είναι ελεύθερη.