ΟΑΚΑ: πώς μπορεί να αθληθεί το κοινό στις Ολυμπιακές Εγκαταστάσεις

Οι αθλητικές εγκαταστάσεις του ΟΑΚΑ είναι πρότυπες τόσο για τους επαγγελματίες όσο και τους ερασιτέχνες αθλητές. Παρέχονται στο κοινό για προπονήσεις, ενώ προσφέρονται και οργανωμένα αθλητικά προγράμματα για σχολικές εκδρομές.

Το κλειστό προπονητήριο με την αίθουσα στίβου και τα βοηθητικά γήπεδα προσφέρεται είτε με ημερήσιο τέλος είτε με μηνιαία, τριμηνιαία, εξαμηνιαία και ετήσια συνδρομή, ενώ ισχύουν και ειδικές τιμές για αθλητές του ΣΕΓΑΣ αλλά και αθλητές με ενεργό δελτίο.

Στην πισίνα του κολυμβητηρίου του ΟΑΚΑ υπάρχει η δυνατότητα για κολύμπι σε όποιον ενδιαφέρεται με κάρτα πολλαπλών επισκέψεων χωρίς χρονικούς περιορισμούς αλλά και ειδικές προσφορές για οικογενειακές κάρτες, κολύμβηση το πρωί και ομαδικά προγράμματα εταιρειών.

Τα γήπεδα τέννις του κέντρου Αντισφαίρισης παρέχονται με χρέωση ανά ώρα, όμως από 100 ώρες το μήνα και πάνω ανά χρήστη η έκπτωση μπορεί να φτάσει μέχρι και 35%.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να ενημερωθείτε αναλυτικά στο Πρόγραμμα Άθλησης Κοινού για τις τιμές και τις ώρες επισκέψεων καθώς και για τα προγράμματα για παιδιά και ενήλικες.

Share