Μπάσκετ: Φιλική νίκη για το Μαρούσι απέναντι στον Ιπποκράτη Κω

Σε ένα εντυπωσιακό και συναρπαστικό στην εξέλιξή του παιχνίδι, το Μαρούσι επικράτησε στην παράταση απέναντι στον Ιπποκράτη Κω, σε φιλικό αγώνα που πραγματοποιήθηκε στο κλειστό του Αγίου Θωμά.

Η ομάδα του Αμαρουσίου επικράτησε με 88-84 στην παράταση (κ.α. 75-75) και έδωσε στους φίλους της μια πρώτη γεύση για το αγωνιστικό της στυλ.

Η ομάδα του Σάββα Συμεωνίδη στο ημίχρονο ήταν μπροστά στο σκορ, αλλά στο δεύτερο μέρος την κατέβαλε η κούραση. Το Μαρούσι το εκμεταλλεύτηκε έκανε την αντεπίθεση του. Με coast to coast και buzzer beater του Βίκτωρα Γκουαλτιέρι η ομάδα διαμόρφωσε το 75-75 της κανονικής διάρκειας και έστειλε το ματς στην παράταση όπου και επικράτησε με το τελικό 88-84.

Aξίζει να σημειωθεί ότι αρκετοί φίλοι του Γ.Σ.Α βρέθηκαν στο Κλειστό του Αγίου Θωμά για να πάρουν μια πρώτη γεύση από την φετινή ομάδα.

Παρουσιάστηκαν οι νέες εμφανίσεις

Με πολλά χαμόγελα και καλή διάθεση πραγματοποιήθηκε και η επίσημη παρουσίαση των φετινών εμφανίσεων της ομάδας του Αμαρουσίου στο Κέντρο Τέχνης και Πολιτισμού “Αμαρυσία”. Οι εντυπωσιακές εμφανίσεις της ομάδας φέρουν την υπογραφή της Nickan.

 

Share