Μουσική και πολλά παιδικά χαμόγελα στην φιλανθρωπική βραδιά του Ομίλου για την Unesco Βορείων Προαστίων

Μέσα σε ένα άκρως εορταστικό κλίμα πραγματοποιήθηκε η φιλανθρωπική βραδιά του Ομίλου για την UNESCO ΒΠ για την προώθηση του έργου του Συλλόγου «Όραμα Ελπίδας» που σκοπό είχε να ενημερωθεί το κοινό για την δωρεά μυελού των οστών.

Η μουσική βραδιά η οποία πραγματοποιήθηκε στο “4711”, σηματοδοτεί και την έναρξη του κοινού αγώνα για τη διάδοση της εθελοντικής δωρεάς μυελού των οστών, που επίσημα είχε ενεργοποιηθεί με την υπογραφή του σχετικού συμφώνου συνεργασίας από την Πρόεδρο του Συλλόγου «Όραμα Ελπίδας» Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη και την Πρόεδρο του Όμιλο για την UNESCO Βορείων Προαστίων Μαρίνα Πατούλη.

Κατά τη διάρκεια της το κοινό μεταξύ άλλων ενημερώθηκε για τη σημασία του «γίνομαι εθελοντής δότης μυελού των οστών» και πώς με μία απλή κίνηση ένας εθελοντής δότης μπορεί να προσφέρει το υπέρτατο αγαθό της ζωής σε κάποιον συνάνθρωπό του που κινδυνεύει.

Τη μουσική βραδιά πλαισίωσαν μουσικά οι ΟNIRAMA, ο Κώστας Χαριτοδιπλωμένος και ο Γιώργος Τσαλίκης. Με σύνθημα «Ας γίνει το τραγούδι μας σήμερα τραγούδι ελπίδας και ζωής» τα παιδιά της Χορωδίας του Ομίλου για την UNESCO Βορείων Προαστίων, υπό τη μαέστρο τους Εύη Χλωρού, μετέφεραν με τη φωνή τους το δικό τους μήνυμα αγάπης, χαράς και αισιοδοξίας.

«Απόψε γιορτάζουμε το ξεκίνημα μίας συνεργασίας – συμμαχία για τη ζωή. Μέσα από τη φιλανθρωπική μουσική βραδιά μας, βάζουμε τις βάσεις για να δώσουμε νέα ώθηση στο εθελοντικό κίνημα δωρεάς μυελού των οστών στη χώρα μας” δήλωσε η Πρόεδρος του Ομίλου Μαρίνα Πατούλη. “Το έργο του Συλλόγου «Όραμα Ελπίδας», το μεγαλείο της προσφοράς της Προέδρου του Μαριάννας Βαρδινογιάννη από την πρώτη στιγμή μας ενέπνευσε ως Όμιλο. Η φιλοσοφία, το όραμα του Συλλόγου «χτυπά» στην καρδιά των στοχεύσεων μας αλλά και στη δική μου καρδιά που η προσφορά αγάπης προς τα παιδιά, η προσφορά ζωής, η στήριξη στο διπλανό μας αποτελούν για μένα πηγή δράσης, πηγή δημιουργίας και κοινωνικής προσφοράς. Αυτό ήταν που πυροδότησε και την επιθυμία μας να ενώσουμε τις δυνάμεις μας με το «Όραμα Ελπίδας» σε μία συμμαχία προσφοράς στον Άνθρωπο και στη ζωή” ανέφερε μεταξύ άλλων στον χαιρετισμό της η κ. Πατούλη.

Για τη συμβολή της συμμαχίας με τον Όμιλο για την UNESCO Βορείων Προαστίων στην προώθηση του στόχου του Συλλόγου «Όραμα Ελπίδας» για τη διάδοση της εθελοντικής δωρεάς μυελού των οστών, μίλησε η Γενική Γραμματέας του Συλλόγου «Όραμα Ελπίδας» Ινώ Κωνσταντοπούλου.