Με μεγάλη συμμετοχή, ο καθαρισμός του Κτήματος Καρέλλα από το Δήμο Αμαρουσίου

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η περιβαλλοντική δράση καθαρισμού στο Κτήμα Καρέλλα, με την ευκαιρία του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος, στέλνοντας οι συμμετέχοντες/χουσες μήνυμα ευαισθητοποίησης προς όλους για την προστασία του Περιβάλλοντος και της μη ρύπανσής του από απορρίμματα και απόβλητα, την Παρασκευή 9 Ιουνίου 2023.

Τον Δήμαρχο Αμαρουσίου Θεόδωρου Αμπατζόγλου, εκπροσώπησε η Εντεταλμένη Σύμβουλος Εθελοντισμού και Νέας Γενιάς Φανή Λέκκα, η οποία είχε την ευθύνη της διοργάνωσης και του συντονισμού της δράσης.

Στο έργο του καθαρισμού συμμετείχαν η Πολιτική Προστασία του Δήμου με προσωπικό και 2 οχήματα και η Διεύθυνση Καθαριότητας με 1 φορτηγό όχημα για την μεταφορά των απορριμμάτων για ανακύκλωση.

Επίσης, στη δράση συνέδραμε η Εταιρία General Mills ΕΛΛΑΣ Α.Ε., την οποία ο Δήμος Αμαρουσίου ευχαριστεί θερμά για την ευγενική χορηγία της σε τσάντες, γάντια, σακούλες, αλλά και σε νερό και σνάκ για τους συμμετέχοντες /χουσες.

Ο Δήμος Αμαρουσίου ευχαριστεί επίσης την Εταιρία Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ψυχικής Υγείας (Ε.Π.Α.Ψ.Υ.) και τον Πολιτιστικό Σύλλογο Βορρέ Αμαρουσίου για τη συμμετοχή τους και τη σημαντική συνδρομή τους.

 

Share