Εκατοντάδες οι συμμετοχές στο φετινό Olympic Stadium Run στο ΟΑΚΑ

Το 3ο Olympic Stadium Run πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία, καθώς πάνω από 1600 δρομείς κατέφθασαν στο Μαρούσι για να στηρίξουν την Οργάνωση «Μάχη» για τα αυτοάνοσα νοσήματα.

Για ακόμα μια χρονιά, η αθλητική γιορτή- θεσμός που συνδιοργανώνουν η Περιφέρεια Αττικής και το Ολυμπιακό Αθλητικό Κέντρο Αθηνών «Σπύρος Λούης» πραγματοποιήθηκε με μεγάλη συμμετοχή και αποδοχή από τον κόσμο.

Από νωρίς το  πρωί της Κυριακής, 16 Δεκεμβρίου 2018, εκατοντάδες δρομείς άρχισαν να καταφθάνουν στο ΟΑΚΑ όχι μόνο από τα βόρεια προάστια και άλλες περιοχές της Αττικής, αλλά και από την Αχαΐα την Κορινθία, την Μεσσηνία και την Εύβοια.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Γιώργος Καραμέρος έδωσε το σύνθημα της εκκίνησης στο Τείχος των Εθνών, ενώ την παράσταση όπως κάθε χρονιά έκλεψαν τα μικρά παιδιά στην απόσταση των 2 χιλιομέτρων, που έδωσαν χριστουγεννιάτικο τόνο στην αθλητική αυτή γιορτή με τα αγιοβασιλιάτικα σκουφάκια.

Έντονες ήταν και οι συγκινήσεις κατά την εκκίνηση και τον τερματισμό των 5 και 10 χιλιομέτρων, ενώ δρομείς και θεατές πριν και κατά τη διάρκεια των αγώνων απολάμβαναν ζωντανά ήχους jazz και swing μουσικής από συγκρότημα.

Μπορείτε να δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα των αγώνων στο σύνδεσμο: http://www.olympicstadiumrun.gr

Μάθετε για τη ΜΑΧΗ για τα Αυτοάνοσα

Το ήξερες ότι η Σκλήρυνση κατά πλάκας, η ψωρίαση, η ρευματοειδής αρθρίτιδα, η νόσος Crohn, ο διαβήτης 1, ο θυρεοειδής hashimoto και άλλες 146 ασθένειες ανήκουν στην ίδια οικογένεια των αυτοανοσων νοσημάτων;

Καθημερινά χιλιάδες συμπολίτες μας και οι οικογένειες τους δίνουν έναν επίπονο αγώνα αντιμετωπίζοντας τα αυτοάνοσα νοσήματα την τρίτη κατά σειρά αιτία θνησιμότητας παγκοσμίως μετά τις καρδιοπάθειες και τον καρκίνο.

Η Αστική μη κερδοσκοπική εταιρεια ΜΑΧΗ για τα αυτοάνοσα νοσήματα με τις δράσεις της σε Ελλάδα και εξωτερικό ενημερώνει ολοένα και περισσότερους για το ποια είναι τα αυτοάνοσα νοσήματα και πως αντιμετωπίζονται σήμερα!

Σε δηλώσεις του ο Αντιπεριφερειάρχης, Γιώργος Καραμέρος, υπογράμμισε: «Για άλλη μια χρονιά το Μαρούσι αγκάλιασε το Olympic Stadium Run που είναι αφιερωμένο στη μνήμη του του Μαρουσιώτη «γιατρού της Ειρήνης», Νίκου Δούση-Ρασσιά. Ένα ευχαριστώ από καρδιάς σε όλες και σε όλους για την συμμετοχή και παρουσία τους και την υποστήριξή τους στην Οργάνωσης «Μάχης» για τα αυτοάνοσα νοσήματα. Εύχομαι σε όλους καλές γιορτές, καλή χρονιά με υγεία».

Τα μετάλλια στους νικητές κάθε κατηγορίας απένειμαν ο Αντιπεριφερειάρχης βόρειας Αθήνας, Γ. Καραμέρος, ο Περιφερειακός Σύμβουλος, Φώτης Χρυσικός, η Πρόεδρος του Σωματείου «Μάχη» για τα αυτοάνοσα, Έλλη Σπυροπούλου, ο πρωταθλητής σφυροβολίας, Αλέξανδρος Παπαδημητρίου, οι εκπρόσωποι των Γυμναστικών Συλλόγων: Αμαρουσίου, Γιώργος Τσαλτάκης και «Ακρίτας» Καλαμάτας, Πέτρος Παπαδόπουλος. Παρών στην εκδήλωση και ο αδελφός του Νίκου Δούση- Ρασσιά, Βαγγέλης Ρασσιάς.

 

Share