Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το «Μενού της αγάπης» στο Μαρούσι από καταξιωμένους σεφ για το «Όραμα Ελπίδας»

Μεγάλη απήχηση είχε το «Μενού της Αγάπης» το Σάββατο 27 Ιανουαρίου στο Μαρούσι. Στην καρδιά του Αμαρουσίου, στο χώρο του HABLO (Βύρωνος 19, Μαρούσι), 5 καταξιωμένοι Σεφ δημιούργησαν το Μενού της Αγάπης, για την ενίσχυση του Συλλόγου «Όραμα Ελπίδας».

Ο κος Botrini, ο κος Γραμματικόπουλος, ο κος Νικολούζος, ο κος Σταυρακάκης και ο κος Ψωμόπουλος γνωρίζοντας το εργο του Συλλόγου «Οραμα Ελπίδας» θέλησαν να δείξουν την ευαισθησία τους δημιουργώντας μενού πέντε πιάτων, ένα από τον καθένα, ονομάζοντάς το «Μενού της Αγάπης»!

Η διοργάνωση έγινε με πρωτοβουλία της Μαρίας, της Χριστίνας, της Μαρίνας, της Κωνσταντίνας Νούλια και την ανιδιοτελή συμμετοχή φορέων και ιδιωτών, με σκοπό να στηρίξουν τα παιδιά που έτυχε να έρθουν αντιμέτωπα με τον καρκίνο της παιδικής ηλικίας.

Η Χριστίνα, μίλησε στο Maroussi-news και εξέφρασε την ικανοποίησή της για την απήχηση που είχε η εκδήλωση και τη σημαντική προσέλευση του κόσμου που ήρθε για να στηρίξει αυτό τον ιερό σκοπό, ενώ παράλληλα τόνισε πως θα υπάρξουν ανάλογες δράσεις στο μέλλον, για να βοηθηθούν όσο περισσότεροι συνάνθρωποι το έχουν ανάγκη.

Share