Κοπή Πρωτοχρονιάτικης πίτας για το Κέντρο Τέχνης και Πολιτισμού και το Δημοτικό Ωδείο Αμαρουσίου

Με την παρουσία του Δημάρχου Αμαρουσίου Γιώργου Πατούλη πραγματοποιήθηκε η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού και του Δημοτικού Ωδείου. Μαζί και το προσωπικό και τα μέλη της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Αμαρουσίου (Κ.Ε.Δ.Α) που έχει υπό την ευθύνη της τη λειτουργία των δύο φορέων πολιτισμού του Δήμου.

Στον χαιρετισμό του ο Δήμαρχος κ. Πατούλης, ευχαρίστησε τον Πρόεδρο της Κ.Ε.Δ.Α Νίκο Πέππα, και τους δασκάλους του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού και του Δημοτικού Ωδείου για τη συνεχή προσπάθεια όλα αυτά τα χρόνια και τη σημαντική προσφορά τους στην προαγωγή του πολιτισμού στο Μαρούσι.

Από την πλευρά του ο Πρόεδρος της Κ.Ε.Δ.Α κ. Πέππας, αναφέρθηκε τόσο στο σημαντικό πολιτιστικό έργο του Κέντρο Τέχνης και Πολιτισμού όσο και στο φιλανθρωπικό του έργο, καθώς βρίσκεται στο πλευρό των συνανθρώπων μας που βρίσκονται σε ανάγκη.

Στο πλαίσιο αυτό οι δασκάλες των τμημάτων Εφαρμοσμένων Τεχνών, Κοσμήματος και Κομποδετικής Σοφία Χατζηγρηγοράκη και Μάρθα Λάζαρη, παρέδωσαν σε αδύναμους οικονομικά συμπολίτες μας το χρηματικό ποσό που συγκεντρώθηκε στο Χριστουγεννιάτικο Bazaar των τμημάτων Εφαρμοσμένων Τεχνών, Κοσμήματος και Κομποδετικής του Κέντρου Τέχνης & Πολιτισμού Δήμου Αμαρουσίου.

Στην εκδήλωση που ευλόγησε ο Πατέρας Λάμπρος Ανδρεάκης, συμμετείχαν, επίσης, η παιδική χορωδία και η ορχήστρα του Δημοτικού Ωδείου Αμαρουσίου υπό την Διεύθυνση της Φωτεινής Κοσκόρου, όπως και χορευτικό ζευγάρι από τα τμήματα χορού του Κέντρου Τέχνης & Πολιτισμού υπό την διδασκαλία της Έφης Κεραμάρη.

Στην κοπή της πίτας του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού και του Δημοτικού Ωδείου παραβρέθηκαν, επίσης, οι δημοτικοί σύμβουλοι Δημήτρης Σμυρνής, Αθανάσιος Βελής, Πέτρος Κόνιαρης, ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Λευτέρης Μαγιάκης, πρόεδροι και μέλη από τους Συλλόγους Αθμονέων, Ψαλιδίου και άλλους όπως και μέλη του διοικητικού συμβουλίου της Κ.Ε.Δ.Α.

Share