Και ο Πέτρος Κόνιαρης υποψήφιος με την παράταξη Νέα Εποχή του Θεόδωρου Αμπατζόγλου

Με την παράταξη Νέα Εποχή συστρατεύεται ο δημοτικός σύμβουλος Πέτρος Κόνιαρης, ο οποίος στις δημοτικές εκλογές του 2019 στο Μαρούσι κατεβαίνει στο πλευρό του υποψηφίου Δημάρχου, Θεόδωρου Αμπατζόγλου.

Τη νέα αυτή υποψηφιότητα χαιρέτισε ο κ. Αμπατζόγλου ο οποίος στην ανακοίνωση που εξέδωσε έκανε λόγο για ένα φίλο και για έναν ικανό υποψήφιο που θα συμβάλει σημαντικά στην ισχυρή ομάδα της παράταξης Νέα Εποχή που ήδη έχει δημιουργηθεί.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του κ. Αμπατζόγλου

Με μεγάλη χαρά καλωσορίζουμε στην ομάδα μας Μαρούσι Ανθρώπινη Πόλη – Νέα Εποχή, τον φίλο, Μαρουσιώτη δημοτικό σύμβουλο, Πέτρο Κόνιαρη.

Η παρουσία του δίνει μια ιδιαίτερη δυναμική στον αγώνα μας.

Με σχέδιο και όραμα στηριγμένοι σε μία ικανή και συμπαγή ομάδα, προχωράμε για το Μαρούσι που όλοι αγαπάμε.

Ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος, απευθυνόμενος προς τους πολίτες του Αμαρουσίου, δήλωσε:

Μαρουσιώτισες και Μαρουσιώτες, φίλες και φίλοι, με γνώμονα την αγάπη και την εκτίμηση που μου δείχνετε όλα αυτά τα χρόνια, αλλά και σε καθημερινή βάση, θεωρώ υποχρέωσή μου να σας γνωστοποιήσω την πρόθεσή μου να συμπορευθώ με τον συνδυασμό Μαρούσι Ανθρώπινη Πόλη – Νέα Εποχή, με υποψήφιο δήμαρχο τον Θεόδωρο Αμπατζόγλου.

Για να συνεχίσει η πόλη μας σε τροχιά ανάπτυξης και δημιουργίας, δίνοντάς μου τη δυνατότητα να συνεχίζω να βρίσκομαι ουσιαστικά κοντά σας.

Share