Και επίσημα στην Α2 Πανερυθραϊκός και Γ.Σ. Αμαρουσίου

Στα «σαλόνια» της Α2 κατηγορίας στο μπάσκετ ανδρών θα αγωνίζονται την επόμενη αγωνιστική περίοδο ο Πανερυθραϊκός και ο Γυμναστικός Σύλλογος Αμαρουσίου σύμφωνα με απόφαση της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαιρισης.

Την ίδια στιγμή η Αθλητική Ένωση Νέας Κηφισιάς θα αγωνίζεται την επόμενη περίοδο στη Β΄ Εθνική. Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΟΚ συνεδρίασε με αντικείμενο την επικύρωση των εισηγήσεων της Επιτροπής Πρωταθλημάτων για την τυπική περαίωση των Εθνικών πρωταθλημάτων της περιόδου 2019-20, την επικύρωση των βαθμολογιών και την διάρθρωση των κατηγοριών και των ομίλων για την αγωνιστική περίοδο 2020-21.

Να σημειώσουμε ότι πριν διακοπεί οριστικά το πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής οι δύο ομάδες των βορείων προαστίων μοιράζονταν την κορυφή  με 38 βαθμούς (με πρώτο τον Πανερυθραϊκό λόγω νίκης στα μεταξύ τους παιχνίδια). Όσον αφορά στην ΑΕΝ Κηφισιάς η αρμόδια επιτροπή εισηγήθηκε την άνοδο από τη Γ΄Εθνική στη Β΄Εθνική των πρώτων 6 ομάδων ( η ΑΕΝΚ τερμάτισε 5η). Να σημειώσουμε ότι σύμφωνα με την ίδια απόφαση δεν θα υποβιβαστεί καμία ομάδα φέτος σε καμία κατηγορία. Τέλος η Επιτροπή εισηγείται ότι ομάδα που θα δηλώσει αδυναμία συμμετοχής ή θα αποχωρήσει ή δεν θα αποδεχτεί άνοδο με σχετική πτώση σε κατηγορία δεν θα αντικατασταθεί από άλλη ομάδα για την αγωνιστική περίοδο 2020 – 2021.

Πηγή: amarysia.gr

Share