Ιδέες για πρωτότυπα Xριστουγεννιάτικα δώρα από τα Photovekris

Καθώς πλησιάζουμε στην πιο γλυκιά γιορτή του χρόνου όλα αρχίζουν και γίνονται πιο λαμπερά, πιο γιορτινά, πιο όμορφα. Τα Χριστουγεννιάτικα δέντρα,  τα λαμπιόνια και φυσικά τα δώρα έχουν την τιμητική τους. Όταν το δώρο μάλιστα έχει και “κάτι” από εσάς τότε αυτό αποκτά άλλη αξία.

Στα Photovekris σας δίνεται η δυνατότητα να εκτυπώσετε τις αγαπημένες φωτογραφίες σας σε διάφορα υλικά και να διακοσμήσετε με τις προσωπικές σας στιγμές μαξιλάρια, κούπες, snowglobe, μπρελόκ. Ξεχωριστό δώρο είναι επίσης τα ημερολόγια. Δημιουργήστε το δικό σας ημερολόγιο με τις αγαπημένες σας φωτογραφίες να κοσμούν τους δώδεκα μήνες του χρόνου. Στα Photovekris όλα τα κλικ ακόμα και αυτά που έχετε κάνει με το κινητό μπορούν να μετατραπούν στα πιο πρωτότυπα δώρα.
Άλλο ένα δώρο που αξίζει να κάνετε σε εσάς και στην οικογένειά σας είναι μια επαγγελματική οικογενειακή φωτογράφιση. Το χαμόγελο, η ζεστή αγκαλιά, το γεμάτο αγάπη βλέμμα απαθανατίζονται από τον φακό του Photovekris μέσα σε ένα ολοκαίνουργιο και σύγχρονο στούντιο. Σε αυτό υπάρχουν επίσης διάφορα καλαίσθητα αντικείμενα (πολυθρόνες, παιχνίδια για τα παιδιά κ.α.) που θα σας βοηθήσουν να ποζάρετε και να δώσετε τον καλύτερο εαυτό σας.
Δημιουργήστε εύκολα και γρήγορα το δικό σας χριστουγεννιάτικο φωτογραφικό άλμπουμ, εκτυπώστε τις φωτογραφίες σας στο υλικό της αρεσκείας σας και  διακοσμήστε τον χώρο σας! Τα φωτογραφικά καρέ του Photovekris θα σας θυμίζουν για πολλά χρόνια την ομορφιά των φετινών γιορτών.
Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να επισκεφτείτε ένα από τα τέσσερα υπερσύγχρονα καταστήματα Photovekris!
Photovekris
1. Aγίου Δημητρίου 163, Άγιος Δημήτριος, 210 9700201
2. Aγίου Δημητρίου 292, Άγιος Δημήτριος, 210 9837948
3Θουκυδίδου 29, Άλιμος, 210 9815767
4Δωδεκανήσου 14, Άλιμος, 210 9912022
Share