Μια νόστιμη και θρεπτική επιλογή για τον χειμώνα είναι οι σούπες. Αν θέλετε να ενισχύσετε το ανασοποιητικό σας και γενικά να τονωσετε τον οργανισμό σας τότε σίγουρα πρέπει να μαγειρέψετε μια σούπα επιλέγοντας κρέας και κατά προτίμηση μοσχάρι.
Υλικά
-
2 καρότα
-
1 κρεμμύδι
-
2 κουταλιές σέλινο
-
4 πατάτες μεσαίες
-
Λίγο πιπέρι μαύρο
-
λίγο αλάτι
-
1/2 κούπα λάδι
-
1/2 κούπα ρύζι Καρολίνα
1 κιλό μοσχάρι
Εκτέλεση
- Παίρνουμε το μοσχάρι και το βραζουμε για μιση ώρα. Το πρώτο νερο το πεταμε και συνεχίζουμε. Βάζουμε άλλο νερο στη κατσαρόλα με το μοσχαρι το βραζουμε για άλλη μιση ωρα.
- Κόβουμε σε μεσαία προς μεγάλα κομμάτια τα καρότα, το κρεμμύδι και το σέλινο.
- Προσθέτουμε όλα τα υλικά μέσα στην κατσαρόλα και τα βράζουμε όλα για 2 ώρες.
Το φαγητό μας είναι έτοιμο. Αν μας αρέσουν τα λιγο πιο καφτερά προσθέτουμε και μετά τη βράση λίγο πιπέρι στο πιάτο μας.
Καλή όρεξη!!!