Η Πανσέληνος στο Αττικό Ζωολογικό Πάρκο

Το Αττικό Ζωολογικό Πάρκο ντύνεται με ασήμι κάτω από την Πανσέληνο, σήμερα, Παρασκευή 24 Αυγούστου.

Κάθε πανσέληνο του καλοκαιριού, στις 29 Ιουνίου, τις 27 Ιουλίου αλλά και σήμερα, 24 Αυγούστου (2 ημέρες πριν την πανσέληνο), το Πάρκο περιμένει μικρούς και μεγάλους. Λειτουργεί κανονικά από τις 09:00 και από το απόγευμα ξεκινά να κινείται στους ρυθμούς του φεγγαριού.

Από τις 17:30 μέχρι τις 18:00 θα πραγματοποιηθεί Εκπαιδευτική Παρουσίαση Αρπακτικών Πτηνών, όπου θα έχτε την ευκαιρία να θαυμάσετε από κοντά το μεγαλείο των συγκεκριμένων ζώων και να μάθετε τα πάντα σχετικά με τη ζωή, τις συνήθειες και τις ιδιαιτερότητές τους.

Από τις 18:00 μέχρι τις 19:30 ο χώρος μπροστά από τα “Πουλιά της Ινδονησίας” γεμίζει χαρά με παιχνίδια και χειροτεχνίες ενώ όσοι επιθυμούν μπορούν την ίδια στιγμή να συμμετέχουν σε ταΐσματα ζώων και να γνωρίσουν από κοντά ρινόκερους, λεμούριους, χελώνες, φίδια, πιγκουίνους, καμηλοπαρδάλεις και ελέφαντες!

Από τις 19:30 μέχρι τις 20:30 αφήνουμε τη μαγεία της μουσικής να μας συνεπάρει  στο χώρο των θαλάσσιων θηλαστικών, παρέα με τον σαξοφωνίστα Χάρη Αθανασόπουλο, ενώ στις 20:30ξεκινάει η Εκπαιδευτική Παρουσίαση Δελφινιών!  Και για όσους θέλουν να τελειώσουν τη βραδιά τους ακόμα πιο «χορτάτοι» , το ZooCafe θα παραμείνει ανοιχτό μέχρι τις 22:00!

 

Όλες οι παραπάνω δραστηριότητες συμπεριλαμβάνονται στο εισιτήριο εισόδου, ενώ ισχύει κανονικά η δωρεάν είσοδος για τους κατόχους ετήσιας κάρτας.

Πληροφορίες: http://www.atticapark.com/el/visitus/eisithria.273.html

Share