Ευχές για καλό και δημιουργικό φθινόπωρο από τον σύλλογο “Οι φίλοι του Δάσους Συγγρού”

Τις δικές της ευχές για το φθινόπωρο έστειλε η πρόεδρος του συλλόγου “Οι φίλοι του Δάσους Συγγρού” κάνοντας παράλληλα αποτίμηση του φετινού καλοκαιριού.

“Αγαπητά μέλη του συλλόγου “Οι Φίλοι του Δάσους Συγγρού”,

Το φθινόπωρο είναι μια εποχή αλλαγής και ανανέωσης,
όπου η φύση μας διδάσκει την αξία της προσαρμογής και της ανθεκτικότητας. Καθώς τα φύλλα των δέντρων αλλάζουν χρώματα και η γη προετοιμάζεται για έναν νέο κύκλο, έτσι κι εμείς αντλούμε δύναμη και έμπνευση για να συνεχίσουμε το έργο μας.
Με αφορμή την έναρξη αυτής της όμορφης εποχής, θα ήθελα να σας ευχηθώ ένα καλό και δημιουργικό φθινόπωρο. Η παρουσία σας και η ενεργή συμμετοχή σας είναι καθοριστικής σημασίας για τη διατήρηση του δάσους Συγγρού, και σας ευχαριστούμε θερμά για τη συνεχή υποστήριξή σας.
Επιπλέον, με χαρά σας ενημερώνω ότι, για άλλο ένα καλοκαίρι, το δάσος μας κατάφερε να αντιμετωπίσει με επιτυχία τον κίνδυνο των πυρκαγιών και τον πρωτοφανή καύσωνα. Η Πολιτική Προστασία του Δήμου Αμαρουσίου υπήρξε άγρυπνος φρουρός, και τους ευχαριστούμε θερμά για την πολύτιμη συμβολή τους.
Εμείς, ως σύλλογος, πιστεύουμε ότι διαχειριστήκαμε αποτελεσματικά τον τομέα της ενημέρωσης και της επικοινωνίας με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς: τον Δήμο, την Αστυνομία, το ΙΓΕ, τους εθελοντές και τους επισκέπτες.
Ευχαριστούμε όλους σας για την αφοσίωσή σας και ανυπομονούμε να συνεχίσουμε μαζί αυτό το σημαντικό έργο για την προστασία και διατήρηση του φυσικού μας περιβάλλοντος.
Με εκτίμηση,
Χρυσάνθη Θεοδωρακοπούλου
Πρόεδρος,
Οι Φίλοι του Δάσους Συγγρού”
Share