Διαγωνισμός: Το Τέχνη και Κόσμημα κάνει δώρο 4 “Μαρτάκια” στους αναγνώστες του maroussi-news

Το Τέχνη και Κόσμημα είναι έτοιμο να υποδεχτεί την Άνοιξη κάνοντας δώρο στους αναγνώστες του maroussi–news  τέσσερα υπέροχα “Mαρτάκια”.

Το γνωστό βραχιολάκι με την λευκή και κόκκινη κλωστή με την προσθήκη όμορφων κοσμημάτων όπως ματάκι, πασχαλίτσα, χελιδονάκι, μετατρέπεται σε ένα καλαίσθητο μαρτάκι που σίγουρα δεν θα θέλατε να λείπει από το χέρι σας.

Το maroussi–news μαζί με το Τέχνη και Κόσμημα δίνουν τη δυνατότητα σε δυο τυχερούς αναγνώστες να αποκτήσουν από δυο μαρτάκια, ένα για τους ίδιους και ένα για έναν αγαπημένο φίλο ή φίλη τους!

Για να συμμετέχετε στο διαγωνισμό, κάντε like στο post του διαγωνισμού στη σελίδα του maroussi-news στο facebook, like στη σελίδα Τέχνη και Κόσμημα και ένα σχόλιο με mention τον φίλο/φίλη σας που θα θέλατε να μοιραστείτε το υπέροχο αυτό δώρο!

Ο διαγωνισμός θα ολοοκληρωθεί την Παρασκευή 1 Μαρτίου και οι νικητές θα προκύψουν από ηλεκτρονική κλήρωση με ειδικό λογισμικό. Οι νικητές θα ανακοινωθούν με σχόλιο στο post του διαγωνισμού. Για οποιαδήποτε απορία, μπορείτε να επικοινωνήσετε με προσωπικό μήνυμα στη σελίδα του maroussi-news.

Επίσης, το Τέχνη και Κόσμημα προσφέρει έκπτωση για αγορά από το κατάστημα (Πλαστήρα 14, Μαρούσι) αποκλειστικά στους αναγνώστες του maroussi-news.  Συγκεκριμένα προσφέρονται 3 γυναικεία μαρτάκια στην τιμή των 12 ευρώ (κανονικά κοστίζει 7 ευρώ το καθένα) και 3 αντρικά μαρτάκια δερμάτινα στην τιμή των 25 ευρώ (το κόστος του ενός ανέρχεται στα 12 ευρώ).

 

 

Share