“Δημότης Αμαρουσίου”: Κατεβάστε και εσείς την πρωτοποριακή εφαρμογή για τους ενεργούς δημότες στο Μαρούσι!

Η εφαρμογή «Δημότης Αμαρουσίου» είναι ένας δυναμικός και πρωτότυπος τρόπος να συμμετέχουν όλοι ενεργά στα θέματα του Δήμου, καθώς και να εξυπηρετήσουν εύκολα προσωπικές ανάγκες. Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη δωρεάν σε όλους, τόσο μέσω smartphone (Android και iOS) και μέσω υπολογιστή στην ιστοσελίδα politis.maroussi.gr

Μέσω αυτής της εύχρηστης εφαρμογής, κάθε Δημότης Αμαρουσίου ή πολίτης που κυκλοφορεί στο Μαρούσι μπορεί εύκολα και γρήγορα να δηλώσει μία βλάβη ή να καταχωρίσει ένα αίτημα που αφορά σε θέματα αρμοδιότητας του Δήμου όπως π.χ. μία λακούβα, ένα σπασμένο πεζοδρόμιο, ένα εγκαταλελειμμένο όχημα, έναν σπασμένο κάδο απορριμμάτων, ένα πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης κτλ.

Οι υπηρεσίες του Δήμου ενημερώνονται αμέσως για το σχετικό πρόβλημα, γνωρίζουν που έχει σημειωθεί αυτό και κινούν τις απαραίτητες διαδικασίες για την επίλυσή του. Πέραν αυτού, ο πολίτης έχει τη δυνατότητα να παρακολουθεί σε πραγματικό χρόνο την εξέλιξη αποκατάστασης του προβλήματος!

Μέσω της εφαρμογής «Δημότης Αμαρουσίου» παρέχεται, επίσης, πρόσβαση σε χρήσιμες πληροφορίες για τα τηλέφωνα των υπηρεσιών του Δήμου, σημεία ενδιαφέροντος εντός της πόλης του Αμαρουσίου, εφημερίες φαρμακείων, ενώ μπορεί να βαθμολογήσει την ποιότητα της εξυπηρέτησής του από τις υπηρεσίες του Δήμου. Η εφαρμογή είναι δυναμική και μπορεί να ενημερώνεται με νέες κατηγορίες ενημέρωσης και σημαντικά θέματα ενδιαφέροντος.

Η εξυπηρέτηση πλέον γίνεται ταχύτερη και ο Δημότης αναλαμβάνει τον δικό του ρόλο σε αυτή τη διαδικασία. Έτσι δημιουργείται μία αλληλοεπίδραση, ένα αμφίδρομο κανάλι επικοινωνίας με οφέλη για τους δημότες αλλά και τον Δήμο που βελτιώνει την εξυπηρέτησή του μειώνοντας, παράλληλα, το λειτουργικό κόστος των υπηρεσιών του.

 

 

 

 

Share