Δέσμευση για γήπεδο ποδοσφαίρου στο Μαρούσι εντός του 2019 από τον Γ. Πατούλη

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης κοπής της πίτας του Γυμναστικού Συλλόγου Αμαρουσίου, ο δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Πατούλης δήλωσε αισιόδοξος και δεσμεύτηκε για την κατασκευή ποδοσφαιρικού γηπέδου στο Κτήμα Καρέλα.

«Έχουν ολοκληρωθεί και εγκριθεί οι σχετικές μελέτες και πλέον έχει ανοίξει ο δρόμος για το τελικό στάδιο της κατασκευής του γηπέδου. Δέσμευσή μας είναι να το παραδώσουμε στους κατοίκους και στη νεολαία της πόλης μας πριν τη λήξη της παρούσας θητείας», τόνισε χαρακτηριστικά.

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος του ΓΣΑ Κωνσταντίνος Κουτσούκος, εξέφρασε την ικανοποίησή του για τις εξελίξεις στην κατασκευή του γηπέδου, και ευχαρίστησε τον δήμαρχο και τη διοίκηση του Δήμου για τη στήριξη του έργου του συλλόγου, παραχωρώντας του το κλειστό γυμναστήριο του Αγίου Θωμά για τις προπονήσεις των αθλητών και τους αγώνες τους.

Η εκδήλωση περιλάμβανε και πολλές βραβεύσεις και εύσημα στους αθλητές, τους προπονητές και τους παράγοντες του Γυμναστικού Συλλόγου Αμαρουσίου.

Ανάμεσα στις τιμώμενες προσωπικότητες ήταν ο μεγάλος Έλληνας προπονητής του μπάσκετ και πρώην υπουργός Αθλητισμού Γιάννης Ιωαννίδης, τον οποίο ο δήμαρχος βράβευσε για την πολυετή προσφορά του άθλημα της καλαθοσφαίρισης.

Για τη συνεργασία με τον Γυμναστικό Σύλλογο Αμαρουσίου βραβεύτηκε και ο πρόεδρος της ΚΑΕ ΑΕΚ Μάκης Αγγελόπουλος, για λογαριασμό του οποίου το βραβείο παρέλαβε ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ομάδας Γιώργος Νικολάου.

Τέλος, ο Γ. Πατούλης, βράβευσε την ανδρική ομάδα μπάσκετ του ΓΣΑ για την επιτυχία της κατά τη σεζόν 2016 – 2017 να προβιβαστεί στην Α2 κατηγορία, και τους μετέφερε τις ευχές του για ακόμα καλύτερα αποτελέσματα την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο.

 

Share