Γνωρίστε τον ελληνογερμανικό σύλλογο Φιλαδέλφεια που λειτουργεί αδιάλειπτα από το 1837

Ο ελληνογερμανικός σύλλογος Φιλαδέλφεια που εδρεύει στο Μαρούσι ιδρύθηκε το 1837 ως μη κερδοσκοπικό σωματείο με στόχο την προώθηση των ελληνογερμανικών σχέσεων, την υποστήριξη δραστηριοτήτων κοινής ωφελείας και την πραγματοποίηση πολιτιστικών δρώμενων.

Εδρεύει σε έναν μοντέρνο, ευρύχωρο κτίριο με κήπο, το οποίο λειτουργεί ως πολιτιστικό κέντρο. Το κέντρο διαθέτει αίθουσα εκδηλώσεων, φουαγιέ, μπαρ, εστιατόριο, γραφεία, αίθουσες σεμιναρίων, καμαρίνια, επαγγελματική κουζίνα, υπόγειο γκαράζ και διαμερίσματα. Έτσι, αποτελεί έναν ιδανικό χώρο για τη διοργάνωση σεμιναρίων, διαλέξεων, μουσικών βραδιών, πολιτιστικών και κοινωνικών εκδηλώσεων καθώς και οικογενειακών εορτών, αφού οι χώροι διατίθενται όχι μόνο για τη λειτουργία του συλλόγου αλλά και πάσης φύσεως εκδηλώσεις όποιου ενδιαφέρεται.

Γενικά, αξίζει να παρακολουθείτε τα σεμινάρια, τις πολιτιστικές εκδηλώσεις και τις γιορτές του συλλόγου Φιλαδέλφεια, οι οποίες είναι πάντα προσεγμένες και έχουν κάτι ξεχωριστό να πουν. Για ό,τι καινούριο προκύψει θα σας ενημερώσουμε! 

Πληροφορίες

Ελληνογερμανικός Σύλλογος Φιλαδέλφεια

Μονεμβασίας & Κριεζή 62-64, 15125 Μαρούσι

210 6848009