ΑΣΚΑ Μαρούσι: Σήμερα το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι κόντρα στην ομάδα “Μέγας Αλέξανδρος”

Τον πρώτο του εντός έδρας αγώνα δίνει η ομάδα ΑΣΚΑ Μαρούσι με αντίπαλο την ομάδα Μέγας Αλέξανδρος η οποία κατεβαίνει από την Θεσσαλονίκη καθώς όπως είναι γνωστό στο νέο πρωτάθλημα της Α1 κατηγορίας μπάσκετ με αμαξίδιο συμμετέχουν ομάδες από ολόκληρη την Ελλάδα.

Η αναμέτρηση θα δοθεί στο γήπεδο του Αγίου Θωμά στις 9:00. Η ομάδα του Αμαρουσίου που εμφανίζεται πανέτοιμη ζητά την υποστήριξη όλων μας μέσα από μια χιουμοριστική, θα λέγαμε, ανακοίνωση στο Facebook.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Pre Drinks game
Αυτό το Σάββατο TO ΒΡΑΔΥ πριν βγεις να διασκεδάσεις και πιείς τα αγαπημένα σου ροφήματα, να έρθεις να δεις και να υποστηρίξεις την αγαπημένη σου ομάδα που φέτος θα αγωνίζεται στο γήπεδο του Αγίου Θωμά στο Μαρούσι. Το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι είναι κόντρα στον Μέγας Αλέξανδρος 1994 που κατεβαίνει απο τη Θεσσαλονίκη, καθώς στο νεο πρωτάθλημα της Α1 κατηγορίας μπάσκετ με αμαξίδιο συμμετέχουν ομάδες απο όλη την Ελλαδα.
Πλούσιους διαγωνισμούς με πολλά δώρα ΔΕΝ θα έχουμε! Καλλίγραμμες cherleaders ΔΕΝ θα έχουμε!
Μασκότ ακομα ΔΕΝ έχουμε!
Επίσης φέτος τρένο και ευκολη πρόσβαση παλι ΔΕΝ εχουμε, καθώς αγωνιζόμαστε σε νέο γήπεδο!
Όμως ΕΧΟΥΜΕ… Armand Mina Panos Triantafyllou Georgia Kaltsi Μαρία Μιχαλοπούλου Kyriaki Arv Vagelis Korkidis Ibrahim AlHussein Kostas Michalopoulos Giorgos Tsaousidis Βάιος Γιώρας, καθώς και ελέύθερη είσοδο, άρα δεν χρειάζεσαι τίποτα περισσότερο.

Περισσότερα: https://www.facebook.com/events/2282071992120791/