Αποχαιρετάει το Μαρούσι η Wind

Η Wind μετακομίζει τις κεντρικές υπηρεσίες της, ξενοικιάζοντας τα γραφεία στη Λεωφόρο Κηφισιάς στο Μαρούσι για να μεταφερθεί στην Παιανία, επί της Αττικής Οδού, στο κτήριο που στεγαζόταν ο τηλεοπτικός σταθμός Alpha.

Ο λόγος σύμφωνα με τις πληροφορίες είναι ότι δεν συμφώνησε με τον νέο ιδιοκτήτη του κτηρίου στο θέμα του ενοικίου, καθώς της ζητήθηκε πολύ μεγάλη αύξηση. Η τηλεπικοινωνιακή εταιρεία κατέβαλε, σύμφωνα με πληροφορίες, περί τα 14 ευρώ ανά τετραγωνικό για τη χρήση περίπου 4.200 τ.μ. και με τη λήξη του συμβολαίου της τον Φεβρουάριο της ζητήθηκε τιμή κοντά στα 23 ευρώ ανά τετραγωνικό.

Το κτήριο που στεγαζόταν στη Λ. Κηφισιάς είναι ένα από τα πολλά που μεταφέρθηκαν στους πιστωτές της «Μπάμπης Βωβός Διεθνής Τεχνική» έπειτα από την πτώχευσή της. Ειδικότερα, το εν λόγω κτήριο ήρθε στην κατοχή της Εθνικής Leasing, η οποία στη συνέχεια, την Άνοιξη του 2018, το πούλησε, έπειτα από διαγωνιστική διαδικασία, έναντι τιμήματος 23,6 εκατ. ευρώ στην Dromeus Capital.

Να σημειωθεί ότι στα νέα γραφεία στην Αττική Οδό θα μεταφερθεί το μεγαλύτερο τμήμα των εργαζομένων της Wind που στεγάζονταν στην οδό Κηφισιάς και ένα άλλο θα στεγαστεί στη Λεωφόρο Αθηνών, σε ιδιόκτητο κτήριο της τηλεπικοινωνιακής εταιρείας, το οποίο ανακαινίστηκε για τον σκοπό αυτό.

Πηγή: mononews.gr/ Τέτη Ηγουμενίδη

Share