Ακαδημία Αναπτυξης Αθλητών: Ξεκινά εξειδικευμένο πρόγραμμα εκμάθησης μπάσκετ για κορίτσια ηλικίας 5 έως 9 ετών

Η Ακαδημία Ανάπτυξης Αθλητών ανταποκρινόμενη σε ένα πάγιο αίτημα πολλών γονέων για πρώτη φορά δίνει τη δυνατότητα σε περιορισμένο αριθμό κοριτσιών ηλικίας 5 έως 9 ετών (γενν. 2015-2019) να συμμετέχουν στο εξειδικευμένο πρόγραμμα εκμάθησης καλαθοσφαίρισης που εφαρμόζεται από την Ακαδημία μας με τεράστια επιτυχία όλα αυτά τα χρόνια.

Για 10 μήνες οι μικρές αθλήτριες θα έχουν την ευκαιρία να μάθουν τα βασικά του μπάσκετ αλλά και να «χτίσουν» τον αθλητικό τους χαρακτήρα από τους κορυφαίους, καθώς το προπονητικό πρόγραμμα επιμελείται ο Τεχνικός Διευθυντής της Ακαδημίας, coach Δημήτρης Γκόφας. Ο coach Γκόφας ήταν φέτος στο πλευρό του Κώστα Παπαδόπουλου κατακτώντας με την Εθνική Ελλάδας U20 το χάλκινο μετάλλιο στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Πολωνίας, ενώ περισσότερο από 30 χρόνια έχει εργαστεί σε συλλόγους όλων των κατηγοριών (από τοπικές κατηγορίες έως και Α1), ενώ είναι και υπεύθυνος αθλητικών προγραμμάτων στα Αρσάκεια Τοσίτσεια σχολεία.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλείτε: Δημήτρης Γκόφας (Τεχνικός Διευθυντής Ακαδημίας Ανάπτυξης Αθλητών) 6977 654 231.
Share