Έναρξη εργασιών για το Πολυιατρείο MEDIFIRST στο Μαρούσι

Ξεκίνησαν οι εργασίες για το νέο πολυιατρείο MEDIFIRST του Ομίλου Interamerican στο Μαρούσι. Την έναρξη των εργασιών χαιρέτισε ο κ. Γιώργος Πατούλης, υπό τη διπλή ιδιότητά του, ως δήμαρχος Αμαρουσίου και πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών.

Στον χαιρετισμό του, ο κ. Πατούλης, μίλησε για τη σημασία της πρόληψης στη διατήρηση της καλής υγείας των πολιτών, αλλά και τον καθοριστικό ρόλο της πρωτοβάθμιας φροντίδας Υγείας για την έγκαιρη διάγνωση και αντιμετώπιση όποιας παθολογίας.

Τις εγκαταστάσεις του νέου πολυιατρείου εγκαινίασε ο πρόεδρος της ACHMEA, μητρικής της Interamerican, Willem van Duin. Ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας, Γιάννης Καντώρος, μίλησε για τις συνθήκες που διαμορφώνονται στην Ελλάδα για την Υγεία.

Το πολυϊατρείο διαθέτει 15 ιατρικά τμήματα: γενικής ιατρικής, γαστρεντερολογικό, γυναικολογικό, δερματολογικό, ενδοκρινολογικό, καρδιολογικό, νευρολογικό, ορθοπεδικό, ουρολογικό, οφθαλμολογικό, παθολογικό, παιδιατρικό, πνευμονολογικό, χειρουργικό και ωτορινολαρυγγολογικό. Επίσης, λειτουργεί σε διαγνωστικό επίπεδο ακτινολογικό τμήμα για μαγνητικές τομογραφίες, ψηφιακές μαστογραφίες και ακτινογραφίες, ενώ λειτουργούν και τα τμήματα καρδιολογικό, μικροβιολογικό, υπερήχων και check-up. Ακόμη, διαθέτει οργανωμένη μονάδα αντιμετώπισης εκτάκτων περιστατικών.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας, η νέα μονάδα υπηρεσιών πρωτοβάθμιας υγείας ενισχύει το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα των ιδιόκτητων υποδομών που διαθέτει η Interamerican, ως προστιθέμενη αξία στο μοναδικό σύστημα υγείας MEDISYSTEM που η εταιρεία έχει αναπτύξει εδώ και είκοσι χρόνια.

Το νέο MEDIFIRST του Ομίλου Interamerican έχει τις εγκαταστάσεις του στον Παράδεισο Αμαρουσίου και μετά το πρώτο πολυιατρείο στα νότια προάστια, καλύπτει τις ανάγκες σε πρωτοβάθμια φροντίδα Υγείας των κατοίκων των Βορείων Προαστίων.

Share