Έκθεση ζωντανών ερπετών και αμφιβίων στο Μουσείο Γουλανδρή!

Έκθεση Ζωντανών Ερπετών και Αμφιβίων εκπαιδευτικού χαρακτήρα, που θα διαρκέσει από την Παρασκευή 2 έως την Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2018, διοργανώνει το Μουσείο Γουλανδρή Φυσικής Ιστορίας, σε συνεργασία με την Ελληνική Ερπετολογική Εταιρεία.

Στόχος της έκθεσης, που θα πραγματοποιηθεί στο Αίθριο του Κέντρου ΓΑΙΑ,  είναι να φέρει το ευρύ κοινό σε επαφή με τα ερπετά και αμφίβια της Ελλάδας, αλλά και άλλων χωρών και να παρουσιάσει τη χρησιμότητα και τον ρόλο τους στη φύση και στη ζωή μας.  Στην έκθεση θα δείτε χαρακτηριστικούς αντιπροσώπους από διαφορετικές ηπείρους, ενώ η όλη διαδικασία είναι απολύτως νόμιμη με όλες τις απαραίτητες άδειες, και ασφαλέστατη, αφού δεν υπάρχουν επικίνδυνα ζώα.

Επίσης, μπορείτε να κάνετε και μια πρωτοποριακή ψηφιακή ξενάγηση  στο Μουσείο Γουλανδρή Φυσικής Ιστορίας σε συνεργασία με την Clio Muse, τη διεθνώς βραβευμένη Ελληνική πλατφόρμα ψηφιακών θεματικών ξεναγήσεων πολιτιστικού περιεχομένου. Το κοινό έχει την δυνατότητα να περιηγηθεί στην έκθεση, χρησιμοποιώντας το smartphone του, ακούγοντας και διαβάζοντας μοναδικού ενδιαφέροντος ιστορίες για τα εκθέματά της.

Η Έκθεση γίνεται στο πλαίσιο της διοργάνωσης του 2ου Ερπετολογικού Συμποσίου (Παρασκευή 9 και Σάββατο 10 Νοεμβρίου 2018) από το Μουσείο Γουλανδρή Φυσικής Ιστορίας και την Ελληνική Ερπετολογική Εταιρεία (ΕΛΕΡΠΕ).

Ώρες λειτουργίας

Τρίτη με Πέμπτη 9:00 – 14:30

Παρασκευή-Σάββατο-Κυριακή 10:00 -19:00

Δευτέρα: ΚΛΕΙΣΤΑ

Εισιτήρια: 8 ευρώ από 5 ετών για όλες τις εκθέσεις του Μουσείου και του ΓΑΙΑ

Οικογενειακό πακέτο για 4 άτομα 28 ευρώ

Οικογενειακό πακέτο για 5 άτομα 32 ευρώ

Η είσοδος στο Μουσείο για το χρονικό αυτό διάστημα θα γίνεται μόνο από το Κέντρο ΓΑΙΑ, Όθωνος 100.