Φωταγωγήθηκε το Χριστουγεννιάτικο δέντρο – Σε γιορτινή ατμόσφαιρα όλη η πόλη

Σε γιορτινή ατμόσφαιρα ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Θεόδωρος Αμπατζόγλου άναψε το Χριστουγεννιάτικο δέντρο στην πλατεία Ευτέρπης και έδωσε το έναυσμα να απλωθεί το πνεύμα και η μαγεία των Χριστουγέννων σε όλη την πόλη, παρουσία σύσσωμης της Δημοτικής Αρχής, μελών του Δημοτικού Συμβουλίου, εκπροσώπων Συλλόγων και Φορέων και πλήθους πολιτών.

Ο Δήμαρχος ο οποίος συνοδευόταν από την σύζυγό του Ελένη Τριανταφύλλη – Αμπατζόγλου, κατά το σύντομο χαιρετισμό του ευχήθηκε σε όλες τις Μαρουσιώτισσες και όλους τους Μαρουσιώτες καλές γιορτές, υγεία και δύναμη και το νέο έτος να είναι ελπιδοφόρο και δημιουργικό. Κάλεσε τους Δημότες και επισκέπτες της πόλης να επιλέξουν κατά την εορταστική περίοδο το Ιστορικό Κέντρο, την πλατεία Αγίας Λαύρας και άλλα σημεία του Αμαρουσίου, όπου οι Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις καθημερινά θα δημιουργούν κλίμα χαράς και θα προσφέρουν ψυχαγωγία σε μικρούς και μεγάλους.

Στη συνέχεια το μουσικό πρόγραμμα με τον Κώστα Τουρνά, ενθουσίασε όλους τους συμμετέχοντες στη γιορτή, που χόρεψαν και τραγούδησαν γνωστές επιτυχές του αγαπημένου καλλιτέχνη.

Νωρίτερα η Φιλαρμονική ορχήστρα του Δήμου παιάνισε χριστουγεννιάτικες μελωδίες στους πεζόδρομους του Εμπορικού Κέντρου του Αμαρουσίου, συνοδευόμενη από τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο Αθλητισμού & Πολιτισμού Γιάννη Νικολαράκο και υπεύθυνο για τη διοργάνωση της βραδιάς.

Το στολισμένο Μαρούσι και το πρόγραμμα εκδηλώσεων που έχει ανακοινωθεί από τον Δήμο υπόσχονται να προσφέρουν πολλά χαμόγελα και εκπλήξεις για όλους τους δημότες και επισκέπτες του Μητροπολιτικού κέντρου των Βορείων Προαστίων.

*Ευχαριστίες στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών για την προληπτική παρουσία ασθενοφόρου κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης φωταγώγησης του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου.

Share