«Τρέξτε για καλό σκοπό»-Το Μαρούσι συμμετέχει στο 5ο Attica Run & Fun Grand Prix

Το Μαρούσι παίρνει μέρος στο 5ο Attika Run & Fun Grand Prix την Κυριακή 28 Ιανουαρίου 2018, το οποίο διεξάγει ο αθλητικός σύλλογος «Η Ευεξία», με συνδιοργανωτή τον δήμο. Το φετινό Attika Run & Fun Grand Prix θα διεξαχθεί συνολικά σε πέντε δήμους της Αττικής με σκοπό την υποστήριξη των πολιτών που επωφελούνται από τα κοινωνικά παντοπωλεία των δήμων καθώς και από εθελοντικές δράσεις για την προστασία του περιβάλλοντος.

Η εκκίνηση του 5ου Attika Run & Fun Grand Prix θα γίνει στο Μαρούσι, και επόμενοι σταθμοί του θα είναι ο δήμος Λυκόβρυσης – Πεύκης (25 Φεβρουαρίου), ο Δήμος Αγίων Αναργύρων – Καματερού (11 Μαρτίου), Πεντέλης (29 Απριλίου), και ο Δήμος Παλαιού Φαλήρου (20 Μαΐου).

Στο πλαίσιο της διοργάνωσης θα διεξαχθούν οι ακόλουθοι αγώνες δρόμου ανδρών, γυναικών και παιδιών:
Running Grand Prix ανδρών – γυναικών 10 χλμ.
Running ανδρών – γυναικών 5 χλμ.
Βάδην ανδρών – γυναικών 5 χλμ.
1 χλμ. για παιδιά Δημοτικού (Δ’, Ε’ ΣΤ’ τάξεις).

Για τη συμμετοχή ανηλίκων απαιτείται η έγγραφη συγκατάθεση του γονέα (που υποβάλλεται με την δήλωση εγγραφής). Η εκκίνηση για τους Αγώνες 5 χλμ. και 10 χλμ. έχει προγραμματιστεί για τις 10 π.μ. και για τον παιδικό αγώνα για τις 11:30 π.μ.

Για εγγραφές, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκέπτονται την ηλεκτρονική διεύθυνση www.feelgoodsports.gr, στην οποία εκτός από τη φόρμα εγγραφής υπάρχει αναρτημένη και η προκήρυξη με όλες τις λεπτομέρειες της διοργάνωσης.

Εναλλακτικά, μπορούν να επισκέπτονται τα γραφεία του συλλόγου Feel Good Sports Club, Θαρύπου 2, 11745 Νέος Κόσμος, τηλ. 2155507330.

Η προθεσμία εγγραφής για τον Αγώνα του Αμαρουσίου λήγει την Τετάρτη 24 Ιανουαρίου 2018 στις 14:00. Για εκπρόθεσμες εγγραφές ισχύουν άλλοι όροι συμμετοχής.

Οι πρώτοι 100 πολίτες που θα εγγραφούν, θα λάβουν μέρος σε κλήρωση για 10 δωρεάν συμμετοχές στο Διεθνή Μαραθώνιο της Αθήνας.

Οι αγώνες Running 10 χλμ. και 5 χλμ. ανδρών – γυναικών θα έχουν ηλεκτρονική χρονομέτρηση CHIP TIMING, βάσει της οποίας θα γίνει η κατάταξη σε κάθε αγώνα ανά κατηγορία: άνδρες – γυναίκες.

Σε όλους τους δρομείς θα δοθεί αναμνηστικό μετάλλιο και αναμνηστικό δίπλωμα συμμετοχής (ηλεκτρονικής μορφής/μέσω site). Ο πρώτος νικητής ανά κατηγορία (άνδρες – γυναίκες, αγόρια – κορίτσια) σε κάθε αγώνα, θα παραλαμβάνει κύπελλο, μετάλλιο και δίπλωμα. Ο δεύτερος και ο τρίτος νικητής κάθε κατηγορίας θα λάβει μετάλλιο και δίπλωμα. Επίσης, οι πρώτοι νικητές των 5 και 10 χλμ. ανδρών και γυναικών θα έχουν και δώρο παπούτσια.
Οι διοργανωτές έχουν φροντίσει κατά τη διεξαγωγή των αγώνων την παρουσία γιατρού ή διασωστών, καθώς και ασθενοφόρου.

ΑΠΟ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΑ Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΣΤΟ ΜΑΡΟΥΣΙ (5 ΚΑΙ 10 ΧΛΜ)

Η διαδρομή που επέλεξε ο δήμος Αμαρουσίου για φέτος, ξεκινά από τη συμβολή των οδών Δ. Γούναρη και Β. Σοφίας, πολύ κοντά στο δημαρχείο Αμαρουσίου. Διασχίζει μέχρι το τέλος, την οδό Δ. Γούναρη και στρίβει αριστερά στην οδό Νερατζιωτίσσης. Όταν φτάσει έως το Ολυμπιακό συγκρότημα γίνεται αναστροφή. Στην οδό Αγίου Κωνσταντίνου στρίβει δεξιά. Στη Λεωφόρο Κηφισίας στρίβει αριστερά, για να έλθει στον τερματισμό από την οδό Β. Σοφίας. Για τον αγώνα των δέκα χιλιομέτρων, η διαδρομή επαναλαμβάνεται. Σε όλο το μήκος του αγώνα, οι δρομείς κινούνται με τη φορά των αυτοκινήτων, εκτός από τη Λεωφόρο Κηφισίας όπου κινούνται αντίθετα για περίπου 350 μέτρα.

Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ 1 ΧΛΜ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ

Η εκκίνηση ξεκινά από την οδό Β. Σοφίας και στρίβει δεξιά στην οδό Δ. Γούναρη. Στην οδό Διονύσου στρίβει δεξιά και στην οδό Δ. Μόσχα δεξιά τέλος πάλι δεξιά στην οδό Β. Σοφίας για τον τερματισμό.
Οι ιθύνοντες του αγώνα εύχονται σε όλους καλή επιτυχία.

Share