Το Μαρούσι έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του! (photos)

Η πρωτοχρονιάτικη κοπή της πίτας πραγματοποιήθηκε στο δημαρχείο Αμαρουσίου την Πρωτοχρονιά, με όλα τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου της πόλης και πλήθος πολιτών που παραβρέθηκαν να εύχονται για μια χρονιά γεμάτη υγεία και επιτυχίες.

Αναφερόμενος στους βασικούς στόχους της δημοτικής Αρχής για το 2020, ο κ. Αμπατζόγλου τόνισε την ανάγκη για διευθέτηση των οικονομικών θεμάτων που βαραίνουν τον Δήμο και ειδικά στα μεγάλα δάνεια του παρελθόντος, αλλά και την προτεραιοποίηση των ζητημάτων που σχετίζονται με την καθημερινότητα και τη ζωή στο Μαρούσι, όπως σχολικές υποδομές, καθαριότητα, φωτισμό και στα απαραίτητα μεγάλα έργα που θα κάνουν το Μαρούσι μία σύγχρονη βιώσιμη πόλη με περισσότερους πράσινους κοινόχρηστους χώρους.

Ο δήμαρχος Αμαρουσίου ειδική αναφορά έκανε στις κοινωνικές δομές και τους εθελοντές του Δήμου που, με το έργο τους, στηρίζουν αδιαλείπτως τις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες με κάθε διαθέσιμο μέσο, όπως είπε.

Τέλος, τόνισε τη μεγάλη σημασία της δημοτικής διαβούλευσης για τη λήψη αποφάσεων, καθώς και τη δημιουργία του Συμβουλίου των Νέων, το οποίο θα διευρύνει τον κύκλο της συμμετοχής και σε εκείνες τις ηλικίες που αποτελούν το πιο ζωντανό κύτταρο και το μέλλον του τόπου μας.

Την καθιερωμένη κοπή της βασιλόπιτας ευλόγησε ο πανοσιολογιώτατος αρχιμανδρίτης πατέρας Νικόλαος Τζίβας.

Στην εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε σε συνέχεια της Δοξολογίας στον Μητροπολιτικό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου, παρόντες ήταν, επίσης, μέλη του Ιερού Κλήρου, εκπρόσωποι των τοπικών Αρχών, φορέων και συλλόγων της πόλης. Τις ευχές τους για το νέο έτος απηύθυναν επίσης ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, οι εκπρόσωποι των λοιπών παρατάξεων του Δημοτικού Συμβουλίου, δημοτικοί σύμβουλοι και εκπρόσωποι συλλόγων και φορέων.

Share