Τελικά πότε θα δοθεί στο κοινό η πλατεία Ευτέρπης και το πάρκινγκ;

Άγνωστη, όπως φαίνεται, παραμένει η ημερομηνία παράδοσης της Πλατείας Ευτέρπης και του υπόγειου πάρκινγκ. Το maroussi – news βρέθηκε χτες Παρασκευή, 12 Απριλίου, στον σταθμό του ηλεκτρικού προκειμένου για να διαπιστώσει αν το έργο είναι έτοιμο να παραδοθεί στις 15 Απριλίου, όπως προέβλεπε η τελευταία παράταση που είχε δοθεί από το Διοικητικό Συμβούλιο του Δήμου Αμαρουσίου.

Οι εικόνες μιλούν από μόνες τους. Σίγουρα έχει σημειωθεί πρόοδος αλλά όχι τόσο μεγάλη ώστε να είναι έτοιμο για να δοθεί στο κοινό σε περίπου 2 ημέρες. Στο σημείο της πλατείας συναντήσαμε την υπεύθυνη του εργοταξίου, αρχιτέκτονα και μηχανικό Παμέλα Βάσσου η οποία μας διευκρίνισε πως το υπόγειο πάρκινγκ είναι έτοιμο και πως εκκρεμούν κάποια γραφειοκρατικά ζητήματα από την πλευρά του Δήμου. Στην ερώτηση μας ωστόσο αν θα παραδοθεί στις 15 Απριλίου δεν λάβαμε καμία απολύτως απάντηση, ούτε αρνητική ούτε θετική. Αυτό το οποίο μας διευκρίνισε είναι πως την Τρίτη που συνεδριάζει και το Δημοτικό Συμβούλιο θα υπάρξει κάποιου είδους επίσημη ανακοίνωση σχετικά με την πορεία του έργου.

Κατά το χρονικό διάστημα της παραμονής μας στον χώρο έξω από το εργοτάξιο οι περαστικοί, κάτοικοι του Αμαρουσίου, σταματούσαν και ρωτούσαν την υπεύθυνη του εργοταξίου τι γίνεται και γιατί αργεί τόσο το συγκεκριμένο έργο. Είναι γνωστό άλλωστε πως η καθυστέρηση του συγκεκριμένου έργου έχει προκαλέσει την αγανάκτηση των περισσότερων κατοίκων και επιχειρηματιών της περιοχής.

Το maroussi – news.gr παρακολουθεί τις εξελίξεις και θα σας ενημερώνει διαρκώς για την πορεία του έργου.

Share