Συνάντηση Αμπατζόγλου με τους εργαζόμενους στην Καθαριότητα και στα Τεχνικά Εξωτερικά Συνεργεία

Το χώρο του αμαξοστασίου επισκέφθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Θεόδωρος Αμπατζόγλου, όπου είχε συνάντηση με τους εργαζόμενους στην Καθαριότητα και στα Τεχνικά Εξωτερικά Συνεργεία, την Πέμπτη 12 Οκτωβρίου, με την ευκαιρία της νέας παραλαβής και διάθεσης στους εργαζόμενους των Ειδών Ατομικής Προστασίας.

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους εργαζόμενους και να τους εκφράσει τις θερμές ευχαριστίες της Διοίκησης, τόσο για τη μεγάλη συμβολή τους στις διαδικασίες των εθνικών και αυτοδιοικητικών εκλογών, όσο και  για την ταξινόμηση και μεταφορά της ανθρωπιστικής βοήθειας στους πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας, αλλά και για την καθημερινή προσπάθειας τους, ώστε να διατηρείται η πόλη όμορφη και καθαρή.

Ταυτόχρονα, αναφέρθηκε στην νέα παραλαβή και διάθεση των Μέσων Ατομικής Προστασίας στους 400 εργαζόμενους της Διεύθυνσης Καθαριότητας και Ανακύκλωσης, των Τεχνικών Εξωτερικών Συνεργείων και της Διεύθυνσης Περιβάλλοντος και Ποιότητας Ζωής.

«Και φέτος όπως και όλα τα προηγούμενα χρόνιας της Διοίκησής μας παραλάβαμε εγκαίρως, μεγάλη ποσότητα ειδών ατομικής προστασίας, πιστοποιημένων βάσει Ευρωπαϊκών προδιαγραφών, τα οποία θα σας διατεθούν άμεσα» υπογράμμισε ο κ. Αμπατζόγλου.

«Η ασφάλεια και η προστασία  των εργαζομένων μας -πρόσθεσε- κατά την εκτέλεση των καθηκόντων τους, είναι πρώτη μας προτεραιότητα και προς αυτή την κατεύθυνση θα συνεχίσουμε να μεριμνούμε και να λαμβάνουμε όλα τα μέτρα προστασίας και ασφάλειας.

Στεκόμαστε στο πλευρό σας και στηρίζουμε την καθημερινή σας προσπάθεια, ώστε όλοι μαζί να ανταποκρινόμαστε στις ανάγκες της πόλης και των συμπολιτών μας» σημείωσε ο κ. Αμπατζόγλου.

Στη συνάντηση συμμετείχαν ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Ανακύκλωσης Επαμεινώνδας Κατσιγιάννης, η Γραμματέας του Δήμου Μαίρη Γαλαζούλα και στελέχη των υπηρεσιών.

 

Τα είδη ατομικής προστασίας που παρελήφθησαν είναι:
-Γάντια από νιτρίλιο
-Γάντια από ύφασμα και νιτρίλιο
-Γάντια δερματοπάνινα
-Μάσκα φίλτρου Ρ1
-Μάσκα ημίσεως προσώπου με φίλτρα Α1 Ρ3

-Παντελόνια εργασίας

-Φόρμες εργασίας

-Μπλουζάκια polo και t-shirt
-Ανακλαστικό γιλέκο ασφαλείας
-Νιτσεράδες
-Μπουφάν αδιάβροχο
-Γαλότσες
-Άρβυλα ασφαλείας

-Κράνος για προστασία από πτώση
-Ωτασπίδες ή ωτοβύσματα
-Καπέλα τύπου μπέιζμπολ
-Γυαλιά προστασίας από ηλιακή ακτινοβολία

Γυαλιά ανοικτού τύπου

Share