Συγκινητική η ανταπόκριση του κόσμου στο κάλεσμα για συγκέντρωση φαρμάκων ανήμερα του Δεκαπενταύγουστου

Συγκινητική ήταν η ανταπόκριση του κόσμου, ανήμερα του Δεκαπενταύγουστου, στο κάλεσμα του Ιατρείου Κοινωνικής Αποστολής του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών και του Φιλανθρωπικού Οργανισμού «Αποστολή», της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών για συγκέντρωση φαρμάκων για τους ανήμπορους συμπολίτες μας.

Η δράση, η οποία εντάσσεται στο πλαίσιο του «Όλοι μαζί μπορούμε και στην υγεία», του ραδιοτηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΙ, πραγματοποιήθηκε στις 14 και 15 Αυγούστου, στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου στο Μαρούσι, μετά τη Θεία Λειτουργία.

Οι εθελοντές του Ιατρείου, παρουσία του προέδρου του ΙΣΑ Γ. Πατούλη, συγκέντρωσαν περισσότερες από 16 σακούλες με φάρμακα και υγειονομικό υλικό που διέθεσαν δεκάδες συμπολίτες μας, οι οποίοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Ιατρείου Κοινωνικής Αποστολής.

Ο πρόεδρος του ΙΣΑ εξέφρασε τις θερμές ευχαριστίες του στον κόσμο που συμμετείχε στη προσπάθεια για την στήριξη των συμπολιτών μας που έχουν την ανάγκη μας.

Σχετικά αναφέρει ο Γ. Πατούλης: «Στη μεγάλη εορτή της Ορθοδοξίας, η σκέψη μας είναι κοντά στους συνανθρώπους που είναι λιγότερο τυχεροί από εμάς και έχουν την ανάγκη μας. Για το λόγο αυτό οργανώσαμε για άλλη μία φορά δράση για συλλογή φαρμάκων, στην οποία ανταποκρίθηκε πλήθος κόσμου. Θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε για να στηρίζουμε τόσο τους συμπολίτες μας που μας έχουν ανάγκη, όσο και τις δομές του συστήματος υγείας που καταρρέουν από την υποχρηματοδότηση και τις λανθασμένες πολιτικές».