Στην Πρωτοχρονιάτικη δοξολογία του Μητροπολιτικού Ναού Κοιμήσεως της Θεοτόκου, ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Θεόδωρος Αμπατζόγλου

Tην πρωτοχρονιάτικη δοξολογία στον Μητροπολιτικό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου παρακολούθησε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Θεόδωρος Αμπατζόγλου, παρουσία στελεχών της Δημοτικής Αρχής, εκπροσώπων φορέων της πόλης και πιστών.

Στη δοξολογία χοροστάτησε ο Πανοσιολογιότατος Αρχιμανδρίτης της Ιεράς Μητροπόλεως Κηφισίας, Αμαρουσίου, Ωρωπού και Μαραθώνος Πατέρας Νικάνωρ, ως εκπρόσωπος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη κ.κ. Κυρίλλου.

Ο Δήμαρχος αντάλλαξε με τους παριστάμενους ευχές για το νέο έτος και ιδιαιτέρως δήλωσε:

“Ο ερχομός του νέου έτους γεννά προσδοκίες και ελπίδες για όλους τους πολίτες.

Είναι ένας συμβολισμός που όμως έχει και ουσία. Για εμάς σηματοδοτεί ακόμη περισσότερα, καθώς μία νέα Δημοτική θητεία ξεκινά επίσημα. Έχουμε μπροστά μας όχι μόνο το 2024 αλλά στο σύνολο πέντε χρόνια παραγωγικά. Το έτος που θα διανύσουμε αλλά και τα υπόλοιπα, θα είναι χρόνια δημιουργίας και ανάπτυξης για το Μαρούσι που αγαπούμε. Εμείς ως Δημοτική Αρχή θα τηρήσουμε στο ακέραιο τις δεσμεύσεις μας, υλοποιώντας το πρόγραμμά μας, με μόνο στόχο την βελτίωση της καθημερινότητας των συμπολιτών μας, με κρίσιμα έργα υποδομών και σύγχρονες υπηρεσίες σε όλες τις γειτονιές της πόλης μας.

Εύχομαι από καρδιάς, το 2024, να είναι ένα έτος υγείας, αγάπης και ειρήνης για το σύνολο της κοινωνίας μας”.

Share