Σε εξέλιξη οι εργασίες προετοιμασίας των σχολικών κτιριακών συγκροτημάτων του Δήμου Αμαρουσίου εν όψει της νέας εκπαιδευτικής χρονιάς

Για τις εν εξελίξει εργασίες – που πραγματοποιούνται καθ όλη τη διάρκεια της καλοκαιρινής περιόδου – και αφορούν την προετοιμασία των σχολικών κτιριακών συγκροτημάτων εν όψει της νέας εκπαιδευτικής χρονιάς,  ενημερώνεται ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Θεόδωρος Αμπατζόγλου σε τακτικές συναντήσεις που πραγματοποιεί με τους Προέδρους Σχολικών Επιτροπών α’βάθμιας και β’βάθμιας εκπαίδευσης Ελένη Βλάχου και Μιχάλη Παπαδόπουλο αντίστοιχα.

Οι εργασίες / συντηρήσεις υποδομών που λαμβάνουν χώρα προκύπτουν σε συνέχεια των αυτοψιών που έχουν διενεργήσει οι Σχολικές Επιτροπές  και σε συνδυασμό με τα έγγραφα αιτήματα των Δνσεων των Σχολείων. Επίσης κατά το ίδιο χρονικό διάστημα, πραγματοποιούνται και προμήθειες αναλωσίμων υλικών.

Ο κ. Θ. Αμπατζόγλου δηλώνει για το θέμα: «Σε μία πολύ δύσκολη περίοδο κατά την οποία τα οικονομικά των Σχολικών Επιτροπών και γενικότερα των Δήμων όλης της χώρας δέχονται την οικονομική πίεση της ενεργειακής κρίσης, προσπαθούμε για το καλύτερο. Προτεραιότητά μας η ασφάλεια της σχολικής κοινότητας κατά τη διάρκεια τέλεσης του εκπαιδευτικού έργου. Οι Σχολικές Επιτροπές του Δήμου μας, σε συνεργασία με τις Δνσεις των Σχολείων και τους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων βρίσκονται σε διαρκή συνεργασία προκειμένου το αποτέλεσμα να είναι το βέλτιστο για τη Μαρουσιώτικη κοινωνία».

Share