Σε εξέλιξη οι εργασίες αποκατάστασης οδοστρώματος σε διάφορα σημεία του Αμαρουσίου

Αυτοψία πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Θεόδωρος Αμπατζόγλου την Κυριακή 20 Φεβρουαρίου 2022 στις εργασίες αποκατάστασης οδοστρώματος επί της οδού Χατζηαντωνίου στο κέντρο της πόλης παρουσία του Αντιδημάρχου Καθαριότητας και Εξ. Συνεργείων Επαμεινώνδα Κατσιγιάννη.

Ο Δήμαρχος ενημερώθηκε από τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο και τους υπευθύνους των εξωτερικών συνεργείων για την πρόοδο των εργασιών που πραγματοποιούνται σε διάφορα σημεία της πόλης.

Όπως είναι γνωστό πως ο Δήμος Αμαρουσίου χρησιμοποιεί τα τελευταία 2 χρόνια καινοτόμες μεθόδους επισκευής λακκουβών που είναι περισσότερο φιλικές στο περιβάλλον και ταυτόχρονα επιτρέπουν την ταχύτατη αποκατάσταση σημειακών ζημιών, με μικρή έως και ελάχιστη ταλαιπωρία για τους κατοίκους των περιοχών.

Ο κ. Θ. Αμπατζόγλου επισημαίνει πως προτεραιότητα για αυτή τη Δημοτική Αρχή είναι η οδική ασφάλεια και πως με ιδίους πόρους καταβάλλεται κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου οι δρόμοι της πόλης να τυγχάνουν της συντήρησης που απαιτείται. Τέλος ο Δήμαρχος σημειώνει πως σύντομα θα ξεκινήσει η πρώτη φάση εκτεταμένων ασφαλτοστρώσεων, στην πόλη στο πλαίσιο εκτέλεσης του τεχνικού προγράμματος για το 2022.

Share