Προσφέρετε στην Ιματιοθήκη του Κοινωνικού Παντοπωλείου Δήμου Αμαρουσίου

Η διαρκής προσπάθεια ενδυνάμωσης των ευάλωτων κοινωνικών ομάδων αποτελεί πρώτη προτεραιότητα για το Δήμο Αμαρουσίου. Στο πλαίσιο αυτό, είναι κρίσιμη η συνεχιζόμενη στήριξη από πολίτες και επιχειρήσεις της ευρύτερης περιοχής, της Ιματιοθήκης, η οποία προσφέρει είδη ένδυσης και υπόδησης στους ωφελούμενους.

Οι ανάγκες της ιματιοθήκης και λοιπές διαρκείς ανάγκες είναι οι εξής:

-ρούχα και παπούτσια ανδρικά, γυναικεία και παιδικά/μωρουδιακά σε πολύ καλή κατάσταση

-είδη οικιακού εξοπλισμού όπως ποτήρια, πιάτα, πιρούνια κλπ

-είδη ψυχαγωγίας/ μάθησης όπως παιχνίδια, βιβλία κλπ

Στο πλαίσιο των πολιτικών κοινωνικής συνοχής, ο Δήμος Αμαρουσίου λειτουργεί Κοινωνικό Παντοπωλείο, Κοινωνικό Φαρμακείο και Συσσίτιο για τη στήριξη ευάλωτων και ευπαθών ομάδων. Η λειτουργία τους χρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα ΕΣΠΑ «Αττική 2014 – 2020» και στηρίζει εκατοντάδες δημότες σε καθημερινή ή τακτική βάση.

Σε σταθερή και τακτική βάση διανέμονται τρόφιμα, είδη παντοπωλείου, είδη ατομικής υγιεινής, κατεψυγμένα προϊόντα, είδη ένδυσης και υπόδησης, βιβλία και παιχνίδια κ.α., σε ωφελούμενα άτομα και οικογένειες που τα έχουν ανάγκη.

Οι υπηρεσίες του κοινωνικού παντοπωλείου – συσσιτίου παρέχονται στους ωφελούμενους πολίτες, με ενισχυμένα μέτρα υγιεινής για την προστασία των δικαιούχων αλλά και των εργαζόμενων του.

Η επικοινωνία των πολιτών και σχετικές πληροφορίες παρέχονται αποκλειστικά τηλεφωνικά ή ηλεκτρονικά. Τηλ. επικοινωνίας: 213.20.31.921, 922, & 210 8020861 – email: pantopoleio@maroussi.gr.

Share