Ποια ταινία να δούμε στο σινεμά αύριο;

Η Κυριακή είναι μια κλασσική μέρα για κινηματογραφική έξοδο κι εμείς σας προτείνουμε μερικές από τις καλύτερες ταινίες που κυκλοφόρησαν την Πέμπτη και μπορείτε να δείτε αύριο στα σινεμά του Αμαρουσίου.

Η προσβολή

Μια λιβανέζικη κοινωνική ταινία φέρνει το άλυτο μεσανατολικό ζήτημα σε πιο ανθρώπινο επίπεδο σε ένα δικαστικό δράμα που βραβεύθηκε στο Φεστιβάλ Βενετίας. Μια λεκτική αντιπαράθεση ανάμεσα σε ένα Λιβανέζο φανατικό Χριστιανό και έναν Παλαιστίνιο πρόσφυγα κλιμακώνεται και παίρνει ανεξέλεγκτες διαστάσεις.

Κυρία Χάιντ

Ένα πρωτότυπο γαλλικό φιλμ με στοιχεία μαγικού ρεαλισμού δείχνει την αλλαγή μιας μέτριας δασκάλας που την αντιπαθούν όλοι, όταν αποκτά υπερφυσικές ικανότητες που βελτιώνουν θεαματικά τις εκπαιδευτικές της μεθόδους.

Rampage: το απόλυτο χάος

Μια κλασική ταινία καταστροφής αμερικάνικης σκηνοθεσίας που δείχνει το χάος και τον τρόμο που προκαλείται, όταν απελευθερώνεται ένας μολυσματικός μικροοργανισμός από παράνομο πείραμα που τροποποιεί τα ζώα και τους δίνει τεράστιο μέγεθος και φοβερή δύναμη.

Η υπόσχεση της Αυγής

Γαλλική δραματική ταινία που βασίζεται στο αυτοβιογραφικό βιβλίο του συγγραφέα Ρομέν Γκαρί και απεικονίζει τη θυελλώδη ζωή του σε μια παραγωγή υψηλού επιπέδου.

Ο ήλιος του μεσονυχτίου

Αμερικάνικη αισθηματική ταινία σε ένα κλασικό love story που προβάλλει το ρίσκο μιας κοπέλας που πάσχει από μια αρρώστια, εξαιτίας της οποίας πρέπει να αποφεύγει την έκθεση στον ήλιο, λόγω του έρωτά της για το γείτονά της.

Γκαστόν ο Γκαφατζής

Μια γαλλοβελγική κινηματογραφική μεταφορά ενός καρτούν αντιήρωα ως τον τεμπέλη γκαφατζή μαθητευόμενο σε μια επιτυχημένη start up επιχείρηση που αναστατώνει τους πάντες.

Share