Παρουσίαση του μεγάλου σχολικού διαγωνισμού ανακύκλωσης “WE GO GREEN ΜΑΡΟΥΣΙ”

Ο Δήμος Αμαρουσίου ετοιμάζει μεγάλο σχολικό διαγωνισμό ανακύκλωσης με τίτλο «WE GO GREEN ΜΑΡΟΥΣΙ», ο οποίος θα διεξαχθεί στα σχολεία της πόλης από 20 Φεβρουαρίου έως 27 Απριλίου 2018, με τη συνεργασία της εταιρίας ΑΝΑΜΕΤ ΑΕ.

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου και Πρόεδρος της Κ.Ε.Δ.Ε Γιώργος Πατούλης θα ανακοινώσει το διαγωνισμό σε ειδική ενημερωτική εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2018 και ώρα 10 π.μ. στο Δημαρχείο Αμαρουσίου (Βασιλίσσης 9, Μαρούσι).

Για το πρόγραμμα, εκ μέρους της εταιρίας ΑΝΑΜΕΤ ΑΕ, θα μιλήσει ο Σύμβουλος Διοίκησης Ευριπίδης Κορρές.

Με την ευκαιρία της νέας αυτής πρωτοβουλίας του Δήμου Αμαρουσίου για την ευαισθητοποίηση των μαθητών σε θέματα ανακύκλωσης, ο Δήμαρχος Γιώργος Πατούλης, ανέφερε:

«Σταθερά ευαισθητοποιημένοι σε θέματα περιβάλλοντος, στο Μαρούσι αξιοποιούμε κάθε επωφελή συνεργασία για να ευαισθητοποιούμε τους συμπολίτες μας, πολύ δεν μάλλον όταν πρόκειται για τους νέους μας. Τα σχολεία αποτελούν τα «φυτώρια» για να εμπεδωθεί η περιβαλλοντική συνείδηση και αυτό ακριβώς επιδιώκουμε μέσα από συνεργασίες και προσπάθειες όπως αυτή. Μέσα από το παιχνίδι και την ευγενή άμιλλα διαπαιδαγωγούμε τους νέους μας να αγαπούν και να προστατεύουν το περιβάλλον, να κάνουν την ανακύκλωση καθημερινή τους συνήθεια».

 

Share