Ο Δήμος Αμαρουσίου ζητάει επίσημη ενημέρωση από την Περιφέρεια Αττικής για τα αντιπλημμυρικά έργα στο ρέμα Σαπφούς

Με το υπ’ αριθμ. 6503/13-02-2018 έγγραφό του προς την Περιφέρεια Αττικής, ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων του Δήμου Αμαρουσίου, Βασίλης Κόκκαλης, ζητάει επίσημη ενημέρωση σχετικά με την πορεία ελέγχου της οριστικής μελέτης των έργων διευθέτησης του ρέματος Σαπφούς, που έχει διαβιβαστεί από τις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου ήδη από τις αρχές Δεκεμβρίου 2017 με το υπ. αριθμ. 57847/04-12-2017.

Παρόλο που είχε προηγηθεί συνάντηση στις 11-01-2018 στα γραφεία της Περιφέρειας Αττικής για το θέμα, όπως σημειώνεται στο έγγραφο του αντιδημάρχου, δεν έχει υπάρξει κάποια νεότερη ενημέρωση από τις αρμόδιες υπηρεσίες. Ο κ. Κόκκαλης θέτει στη διάθεση της Περιφέρειας τη συνδρομή των υπηρεσιών του Δήμου, ακόμα και την παρουσία του ίδιου του μελετητή, για παροχή διευκρινίσεων όπου κρίνεται αναγκαίο, προκειμένου να μην υπάρξει περαιτέρω καθυστέρηση στην εκτέλεση του έργου και το συντομότερο να ολοκληρωθούν οι απαραίτητες διαδικασίες.

«Η αντιπλημμυρική θωράκιση του Δήμου Αμαρουσίου αποτελεί προτεραιότητα για τη διοίκηση του Δήμου, με στόχο την ασφάλεια των πολιτών και την προστασία των περιουσιών τους. Η διοίκηση του Δήμου θα συνεχίσει να πιέζει τις αρμόδιες υπηρεσίες της Περιφέρειας Αττικής σε κάθε στάδιο της διαδικασίας μέχρι τη χρηματοδότηση και την ολοκλήρωση της κατασκευής του έργου», επισημαίνεται στη σχετική ανακοίνωση του Δήμου.

 

Share