Ο Γιώργος Πατούλης επιθεώρησε τη λειτουργία του υπόγειου πάρκινγκ στην πλατεία Ευτέρπης

Ο απερχόμενος δήμαρχος Αμαρουσίου και νέος περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης, πραγματοποίησε επίσκεψη στο υπόγειο πάρκινγκ της πλατείας Ευτέρπης, προκειμένου να διαπιστώσει από κοντά τον τρόπο λειτουργίας του για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων και των επισκεπτών της πόλης.

Το έργο του πάρκινγκ πέρασε από 40 κύματα μέχρι να φτάσει στην ολοκλήρωσή του και να παραδωθεί στους πολίτες του Αμαρουσίου, οι οποίοι αντιμετωπίζουν χρόνιο πρόβλημα με το πάρκινγκ στο κέντρο της πόλης.

Ο κ. Πατούλης περιηγήθηκε τους χώρους του υπόγειου πάρκινγκ τριών επιπέδων, συνομίλησε με τους υπεύθυνους και αντάλλαξε απόψεις με τους πολίτες.

Εκφράζοντας την ικανοποίησή του που πλέον το πάρκινγκ είναι στη διάθεση των πολιτών ο κ. Πατούλης δήλωσε:

«Μετά από μεγάλη προσπάθεια, δική μου και των συνεργατών μου, πετύχαμε σήμερα οι πολίτες να μπορούν πλέον να εξυπηρετηθούν σ’ ένα σύγχρονο υπόγειο πάρκινγκ που διευκολύνει τόσο τους ίδιους, όσο και την ευρύτερη περιοχή του εμπορικού μας κέντρου και συμβάλλει παράλληλα στη βελτίωση της κυκλοφορίας των οχημάτων, έχοντας ως επακόλουθο και την προστασία του περιβάλλοντος. Αφήνουμε παρακατηθήκη στην πόλη αυτό το σημαντικό έργο υποδομής που μαζί με τη “Smart Plaza” γίνονται σημείο αναφοράς για το Μαρούσι και πόλος έλξης για μικρούς και μεγάλους».

Share