Ορίστηκαν οι νέοι Αντιδήμαρχοι του Δήμου Αμαρουσίου

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Θεόδωρος Αμπατζόγλου ανακοίνωσε χθες  την απόφασή του για τον ορισμό Αναπληρωτών Δημάρχου, Αντιδημάρχων, Εντεταλμένων Συμβούλων και Συμβούλων:

Ειδικότερα, η κ. Ειρήνη-Μαρία Χαλιώτη ορίζεται ως εντεταλμένη σύμβουλος για θέματα εθελοντισμού, επικοινωνίας & δημοσίων και διεθνών σχέσεων, καθώς επίσης και της Γραμμής Δημότη.

Ως άμισθοι σύμβουλοι δημάρχου ορίζονται οι:

Γεώργιος Ζήκος, για θέματα κυκλοφορίας και Δημοτικής Συγκοινωνίας.

Χρυσόστομος Σχινάς, για θέματα αθλητισμού.

Ως αντιδήμαρχοι και αναπληρωτές δημάρχου ορίζονται:

Στέφανος Τσιπουράκης, α’ αναπληρωτής δημάρχου και αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος & Ποιότητας Ζωής και Διοίκησης & Ανθρωπίνου Δυναμικού.

Σπυρίδων Σταθούλης, β’ αναπληρωτής δημάρχου και αντιδήμαρχος Οικονομικών, Δημοτικής Περιουσίας και Νομικής Υπηρεσίας.

Ευάγγελος Κάββαλος, αντιδήμαρχος Τεχνικής Υπηρεσίας και Εξυπηρέτησης του Πολίτη.

Επαμεινώνδας Κατσιγιάννης, αντιδήμαρχος Καθαριότητας & Ανακύκλωσης.

Ιωάννης Νικολαράκος, αντιδήμαρχος Αθλητισμού και Πολιτισμού.

Κωνσταντίνος Ρώτας, αντιδήμαρχος Υπηρεσίας Δόμησης.

Μετά την ανακοίνωση των νέων προσώπων της διοίκησης Αμαρουσίου, ο κ. Αμπατζόγλου δήλωσε:

«Έχουμε συγκροτήσει μία πολύ ισχυρή ομάδα πλειοψηφίας ως αποτέλεσμα του πνεύματος σύνθεσης και συναίνεσης που καθορίζει τη στάση μας. Κριτήριο όλων μας είναι το συμφέρον της πόλης και οι ανάγκες των δημοτών. Όλα τα μέλη της παράταξης Μαρούσι – Νέα Εποχή αναλαμβάνουν θέσεις ευθύνης εκ περιτροπής. Όλοι θα έχουν την ευκαιρία να εργαστούν και να συνεισφέρουν με βάση τις ιδιαίτερες γνώσεις και ικανότητές τους, στο πλαίσιο πάντα του προγραμματισμού και των προτεραιοτήτων που καθορίζονται συλλογικά. Το κλίμα συναίνεσης και σύνθεσης που δημιουργήθηκε από το πρώτο κιόλας Δημοτικό Συμβούλιο συνεχίζεται. Είναι η εγγύηση ότι όλοι μας θα υπηρετήσουμε με συνέπεια και ήθος την πόλη μας και τον Μαρουσιώτη πολίτη. Εύχομαι καλή δύναμη στο έργο τους».

Share